Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

help mij.... snap dr nix van..

23 oktober 2008

halloo....

wie kan mij helpen?
ik zit met de vraag hoe het kan dat ik soms dingen droom en die uit lijken te komen of dat er dingen zijn die ik denk en iemand die dingen zegt... of dat ik diegene dan ook daadwerkelijk tegen kom (ook als ik diegene al 4/5 jaar niet had gezien.

een vriendin van mij was ooit van een paard afgevallen. nou was ik op dat moment in turkije en 2 dagen nadat dat gebeurd was hadden we contact met elkaar. toen vertelde ze aan de telefoon dat ze van dat paard was afgevallen. nou heb ik dus die nacht voor dat het gebeurde dat gedroomd had.

ooit zou ik uitgaan met een jongen. ik had over hem gedroomd , dat ik hem in een woeste wereld moest zoeken.... (onweer regen storm alles) en dat ik hem gevonden had en dat hij ineens weg ging.
nou bleek smorgens toen ik me telefoon had aangezet dat hij me die minuut een sms had gestuurd dat het neit door kon gaan vanwege problemen met mijn familie.

hoe kan dit??? ik heb het soms maanden achter elkaar en soms tijdje niet.. ook dromen die echt werkelijk lijken. en echt raar zijn.. plekken die niet kunnen.

heeft iemand hier informatie over?
alvast bedankt,

groetjes sigrid

droom
24 oktober 2008

Hee sigrid,

Mijn moeder (niet ik) heeft precies hetzelfde gehad toen ze jong was. Een auto ongeluk van vrienden wat de volgende dag gebeurd bleek te zijn. Vriendin van haar waar haar tasje van was gestolen en die haar toen belde en dus de volgende dag belde dat haar tasje gestolen was en nog echt honderd van die rare situaties, en idd altijd tot in detail haar dromen onthouden. Zij was dit op een goed moment zat en heeft duidelijk aan zichzelf aangegeven dat ze het niet meer hoefde te weten.. Hoe ze dit precies heeft gedaan weet ze zelf ook niet echt. Gewoon zichzelf ervoor afgesloten denk ik..
Een vriendinnetje van mij droomde altijd over haar oma dat ze naast haar zat en allerlei dingen vertelde. Dat ze letterlijk ´s morgens wakker werd en dingen zei tegen haar moeder over haar oma of de jeugd van haar moeder die ze simpelweg niet kon weten. Zij heeft op een goed moment in haar droom tegen haar oma gezegd dat ze het niet meer wilde en sindsdien is ze niet meer "gekomen".. Zolang je geen vervelende situaties "ziet" zal ik het maar gewoon laten zoals het is maar als dingen vervelend worden of je kan niet meer lekker functioneren in je wakkere zijn zou ik er toch aan werken om het over te laten gaan. Gewoon jezelf overtuigen dat je het niet meer wilt.

succes,
Droom