Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Gaan mijn ouders scheiden??

Linda
16 jaar geleden

Hallo,
Ik heb vannacht een rare droom gehad. Ik zit nog op school, ik ben 14, en ik heb het vermoeden dat mijn moeder vreemdgaat, in haar inbox van haar mobiel stonden namelijk rare smsjes, en ik zie haar weleens chatten met vreemde mannen. Ik denk ook dat mijn ouders in relatie therapie ofzo zitten, ze gingen op een avond weg, ze gingen 'naar kennissen van vroeger'. Uuh, jaja, en dat moet ik geloven!
Nu heb ik vannacht een droom gehad, eerst waren ik en mijn vriendin bij twee vreemde jongens thuis, jongens die ik in het echt niet ken. Later zagen ik en mijn vriendin mijn moeder met haar fiets lopen over een plein, mn moeder deed heel afstandelijk en het leek of ze boos was. We liepen achter haar aan, en toen kwamen we in de flat waaar een van die twee jongens woonde. Zij ging bij dat huis naar binnen, (opeens waren ze aan dat huis aan het bouwen enzo) toen kwam mijn vader er huilend aan, hij gaf haar geld, ik begon heeeel hard te huilen, want ik wist zeker dta mijn ouders uit elkaar waren. MIjn moeder was toen bij de vader van die vreemde jongen in getrokken. Heel raar, toen knuffelde ik mn vader, terwijl ik heel hard moest huilen, en toen werd ik wakker.

Weet iemand misschien wat die droom betekent? Gaan mijn ouders nu in het echt ook scheiden? En wat was dat dat mijn vriendin en ik bij twee vreemde jongens een computer spelletje zaten te spelen? (oohja, misschien een detail, mmaar bij die jongens was er geen wc, en moesten we in de tuin plassen, ahah)

Ik heb nog een droom gehad, dat ik zwanger was! Ik was gewoon 14, zo oud als ik nu ben, maar ik was wel zwanger. Ik wist in mn droom niet hoe dat kwam, want opeens van het een op het ander had ik een hele dikke buik. Even later lag ik al in het ziekenhuis, en ik kreeg een miskraam. Weet iemand wat dat betekent?

Alvast bedankt!