Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Skydiven en 3 kussen van een zeer jongeman

27 januari 2018

Goedemorgen, ik droomde dat ik keek naar skydiven en dacht ik zou dit graag willen maar heb hoogtevrees, meteen toen ik dat dacht was ik aan het skydiven en plotsklaps stopte het en viel naar beneden maar, kwam zachtjes op mijn voeten terecht. Daarop kwam er een jongeman, denk een jaar of 15 of zo, die mij liefdevol aankeek en 3 kussen gaf en zei, liefde. Wij stonden tussen heel veel mensen toen jij op mij afkwam. Daarna werd ik wakker?? Ik hoor graag van jullie.

Liefs,

Angelica

27 januari 2018

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Skydiven is over je angsten heengaan. Maar ook hoogvliegen en over grenzen gaan die te hoog zijn gegrepen. Op het einde komt je op beide benen terecht, dus het risico was te doen. De jongeman stelt je gerust. De jongeman is in je droom een spiegel. Je mag je mannelijke eigenschappen gaan ontdekken. Deze zijn bijvoorbeeld doorzettingsvermogen, assertiviteit, rationeel en competitief. De kus is als een verzegeling van vertrouwen. De mensen stelt het groepsgevoel voor.

27 januari 2018
Beheerder

Je viel als het ware uit de zwevende hemel in zijn armen.
Misschien een relatievrees overwinnen, de sprong in het diepe aandurven?

27 januari 2018

Dankjewel, voor de uitleg, daar kan ik iets mee. Maakt het ook iets uit dat hij na de 1e kus zei, nee nog 2 en daarna zei liefde? In ieder geval een fijn weekend toegewenst :)

28 januari 2018

Het is de liefde en vertrouwen die je nodig hebt. Dat is heel mooi van die droom.