Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

herhalende droom, strand!

Tweeling.
16 jaar geleden

Hey,

De laatste tijd droom ik vaak dat ik op het strand ben (niks aan de hand) dan opeens kijk ik naar de zee, en zie ik in de verte een hoge golf komen die verdwijnt dan weer en er komt er nog een, ga zo maar door... Het water komt steeds verder op het strand en verder weet ik het niet precies, dan loop ik weg de straten op. Deze droom komt in verschillende vormen voor. Weet iemand wat dit betekend?

groetjes, Tweeling.

16 jaar geleden

Hoi Tweeling.

Wie in de droom aan het strand loopt heeft in het waakbestaan behoefte aan rust en verlangt daarbij vaak naar betere tijden.

De overstroming van het strand door die hoge golf is in de droom is een teken dat we in het waakbestaan overspoeld zullen worden met valse gevoelens van wanhoop, verdriet of pijn. Overstromingen duiden er vaak op dat de dromer emotioneel geheel uit balans is geraakt, hetgeen zijn uitwerking op het gehele dagelijkse leven kan hebben. In dergelijke gevallen is psychische hulp meestal niet uitgesloten. Let er vooral op wat er overstroomd.

De straat die we in de droom tegenkomen is een gedeelte van ons levenspad.

Het weglopen kan betekenen dat je weg loopt voor je eigen problemen en omdat de droom meerdere keren herhaald wordt is het belangrijk dat je er naar kijkt.

Zo maar een paar woorden voor je opgezocht, het hoeft helemaal niet waar te zijn en tocht kunnen er punten in staan waar je misschien wat aan hebt.

Sterkte en groeten H@ns