Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

aanslag

Proscillia
6 jaar geleden

Vannacht heb ik heel raar gedroomd. Het begon buiten voor een portiek. Er waren een paar mensen die heel erg rasistisch deden tegen buitenlandse mensen. Er vielen een paar woorden en uiteindelijk was iemand neer geschoten. Ik ging gelijk die persoon helpen en ik drukte de schot wond dicht zodat zij niet veel bloed kon verliezen. Ik kan me heeinneren dat ik opndat moment erg emotioneel was. De vrouw die geschoten had, had het niet expres gedaan zei ze.

Vervolgens kwam de ambulance en handeldde her verder af, ineens was heel de straat in rep en roep en werd er overal gevochten. Ook de politie was aan het vechten. Ik wilde erheen gaan maar werd tegen gehouden door een vrouw en zij sleurde me bij haar naar binnen zodat ik veilig was. Ik vroeg aan haar of ik mijn handen mocht wassen want ik had natuurlijk die neergeschoten vrouw geholpen. Vreemd genoeg toen ik mijn handen ging wassen zat er geen bloed aan.

Toen zag ik dat een man voor de deur van een vrouw. Een soort bom aan het afsteken was en hij wilde dat naar binnen gooien. Ik ben toen gaan zoeken naar het balkon om vanaf te springen om mezelf in veiligheid te brengen. Ik had ook contact met de man en hij schreeuwde dat hij het naar mij zal gooien.

Daarna werd ik wakker onder puin en belde ik mijn vader en zei ik dat ik bijna dood ging. Hij geloofde het niet en dacht dat het een grapje was. Daarna stond ik op en was er niets met me aan de hand.

Vervolgens ben ik gaan rennen en heb ik naar een politiebureau gezocht. Uiteindelijk wist ik dat er een in de buurt te vinden was. Ik vroeg aan een oude vrouw of zij mij daarheen kon brengen, want zij had als het ware een 45km wagentje. Ik was ingestapt en ze was zo onwijs vriendelijk, samen gingen we het politiebureau zoeken...

Kan iemand mij uitleggen wat voor betekenis dit heeft? Ik heb nog nooit zo gedroomd.. alvast heel erg bedankt!!

6 jaar geleden
Beheerder

Vermoedelijk ben je zelf gewond maar beseft het niet.
Het is hier niet te koppelen aan een sekse want eerst is er een vrouw die "per ongeluk" schiet.
Daarna een terrorist met een bom.
Het ego voelt zich bedreigt maar zal niet ontkomen aan angsten zolang dit niet opgelost is.
Schieten is vaak kritiek, maar een bom wijst op opgekropte woede.

Het puin geeft een verleden aan.
Je huis of schuilplaats (wereldbeeld) lijkt te zijn ingestort.

Weet niet of het 45 km wagentje nu op een slakkengangetje wijst of op een leeftijd?
(4+5=) 9 kan een omineuze betekenis hebben van duisternis en onheil of dood. Denk aan 9/11
Maar ook van onsterfelijkheid.
In andere opvattingen is het dan weer gunstig. (3x3)
9 is net niet af, want het komt voor 10.
9 maanden staan voor de vruchtbaarheid.
Talrijke andere duidingen bestaan, maar een van de belangrijkste is de connectie met Saturnus.2 keer bewerkt. De laatste keer was 6 jaar geleden door Sheherazade.