Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

wc verloren onderweg

6 jaar geleden

Ik had ’n nieuwe wc gekocht voor in m’n nieuwe huis maar onderweg moest ik heel nodig. Er was nergens een toilet dus ik dacht van: ik gebruik gewoon deze nieuwe. Er was nergens een afgesloten ruimte en ben maar ergens gaan zitten. Later kwamen mensen aan. Ze zagen niet dat ik op ’n wc zat, die zat verstopt kennelijk. Mijn tante Annie was er ook en hield ’n heel verhaal over de erfenis van mijn moeder, of dat allemaal afgehandeld was en dat ik anders maar aan Joyce, haar dochter, moest vragen maar ik zei dat alles in orde was. Ze was veel jonger dan nu.
Toen ging ik weg??? (met die wc nog onder me??) omdat ik niet wilde dat ze konden zien dat ik op de wc zat maar ergens onderweg viel de wc eraf. Kennelijk liep ik hoger, bruggetje of zo, want de wc viel in ’n soort grachtje. Ik kon hem zie liggen. Er was ’n man waar ik tegen vertelde dat ik die wc wel op ging duiken want ik zag hem liggen en vast niet zo diep was. Hij adviseerde om ’n takel te bestellen? Dat vond ik niet nodig. Ik zei tegen hem dat hij leek op Catweazle en die kende hij niet. Raar want volgens mij waren we in Engeland. Ik bedoelde het positief want hij had alleen van die ouderwetse kleren aan, lange jas van stof, verder leek hij er niet op.
Hij ging voor mij die wc pot uit het water vissen en gaf hem aan me. Hij was drijfnat natuurlijk maar zag er opeens heel anders uit. Ik stond te denken van zal ik vragen of hij ’n vrouw heeft want als hij die niet heeft geef ik hem ’n hele dikke knuffel.

6 jaar geleden

De WC staat symbool van afval lozen. Het nieuwe huis is een ander jasje aannemen. Nieuwe doelen en kansen. In het kleinste kamertje van het huis zijn privé momenten. De afvalstoffen zijn lastig te lozen. Kan ook komen door pottenkijkers. Het is niet fijn om op je vingers te worden gekeken. Dat kan je weerhouden een vrijelijk te bewegen.

Het bruggetje is een oversteek naar een nieuwe fase. Het grachtje is een stroom water en symboliseert emotie. Het stroomt op een gegeven moment weer. Catweazle staat voor vrijheid. Weg uit de molen dat maatschappij heet. Een escapisme.
Je hebt toch nog die WC nodig. Er is nog iets waar je vanaf moet zien te komen. Met de knuffel sta je open voor relaties. In elke vorm dan ook.

6 jaar geleden

Dankjewel Esme en hele fijne jaarwisseling! Tot volgend jaar!

Deze discussie is gesloten.