Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

aardbeving en hond

6 jaar geleden

Hall0

Ik heb een vaak terugkomende droom. In die droom is heel het gezin thuis wanneer onze huis instort. Ik ren naar mijn tafel toe en buig me over mn hond heen. OM me heen zie ik mn family liggen maar hun help ik dus niet. wanneer de brokstukken naar beneden vallen vallen ze dus op mij waardoor mn hond niks overkomt. Mn family is echter wel gewond maar ik maaak me alleen zorgen over mn hond... wat wilt dit zeggen?


ik heb ook wel eens een dagdroom, ook vaak terugkomend, dat ik van school naar huis fiets en als ik dan thuis aankom staan er brandweermannen en politie agenten bij mijn huis ook worden er meerdere lijken naar buiten gebracht, die van mijn vader, mn moeder en mn broer. Mijn broertje en ik zijn de enige twee overlevende omdat wij niet in huis zaten. IK en mn broertje rennen weg naar het buitenland war ik een huis koop en voor mn broertje ga zorgen. wat heeft dit te betekenen?

En wat betekent het als je een droom hebt en tijdens die droom val je plots in een zwart gat waardoor je bijft vallen en er niet uit kunt komen en je jezelf ook echt voelt vallen?

sorry voor de vele vragen maar dit is belangrijk voor me..

6 jaar geleden
Beheerder

De hond staat vaak voor trouw. Misschien is dat een eigenschap van jou? Het kan ook betekenen dat je als een hond bent in de zin van onderdanig. Verder lijk je niets te geven om de anderen. Terwijl juist een hond een verdediger zou zijn in gevaar.
De crisis van het instortende huis zou kunnen wijzen op een conflict waarbij je de rest naar de Maan wenst en met je hond ervandoor wilt.

En wat betekent het als je een droom hebt en tijdens die droom val je plots in een zwart gat waardoor je bijft vallen en er niet uit kunt komen en je jezelf ook echt voelt vallen?

Het lijkt mij dat je niet erg happy bent thuis en ze zeg maar, beter dood kunnen vallen of afbranden.

Maar tegelijk vrees je in dat zwarte gat van eenzaamheid te vallen. (depressie)
Het huis ben je ook zelf. Maar soms moet je het verleden laten afbranden want anders kom je niet verder.
Het broertje kan een beeld zijn van de eerdere hond.