Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Vreemdgaande ex

Karin7995
6 jaar geleden

Net zo'n verschrikkelijke droom gehad..
Ik was bij mijn ex thuis en wij lagen samen in bed.
(Onlangs heeft een 'vriendin' van mij tegen mij gezegd dat hij vreemd ging tijdens onse relatie terwijl het bijna een jaar al over is, andere hadden dat ook gezegd maar zij had het wel wat eerder mogen doen als het zo'n goede vriendin was)
Maar we lagen dus in bed geen idee hoe we daar beland waren en ik zei hem dat ik her wist en dat 'mijn vriendin' alles tegen mij had verteld dat hij vreemd was gegaan.
Hij bleef heel rustig en het leek zelfs alsof hij het grappig vond, hij vertelde dat hij toen een ander meisje leuk vond, die overigens in de klas zat van een andere vriendin van mij.
Ik werd zo verdrietig en boos dat ik hem heb geslagen en hij liet alles toe, ik schreeuwde het uit dat ik het niet begreep en dat ik zo boos was dat hij al mijn liefde en vadeaus wel had aangenomen terwijl die een ander leuk vond.. hij leek niet eens spijt te hebben

Kan iemand mij hiermee helpen? Tussen ons komt het niet meer goed en met die 'vriendin' ben ik ook al klaar sinds zij mij dat vertelde dus ik ben erg benieuwd waarom ik zo droomde. Bedankt voor de reactie alvast

6 jaar geleden
Beheerder

Het is een verwerkingsdroom.
De woede die in je droom tot uiting komt is waarschijnlijk in de realiteit nooit geuit.
Dus de opgekropte emoties zoeken een andere uitweg.
Waarom die "vriendin" het niet eerder zei, is te vraag?
Met zoiets kun je iemand verliezen, want het schaadt beide relaties.
Behoorlijk explosief materiaal dus.

Karin7995
6 jaar geleden

Klopt! zij vertelde mij dat kort geleden en ik heb helemaal geen contact meer met hem dus kon mijn woede ook niet kwijt.

Heel erg bedankt voor de reactie!