Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Appartement niet kunnen vinden

Danielle
6 jaar geleden

Afgelopen nacht heb ik meerdere dromen gehad waarvan ik me 2 kan herinneren:

Eentje waarbij ik op een soort vakantie oord was. We moesten op zoek naar ons verblijf maar dit stond niet helemaal duidelijk aangegeven. Ik ging voorop en liep langs de eerste opgang naar de volgende. De groep volgde mij. Hier gingen we omhoog met een trap en bovenaan naar rechts. Hier leken wel appartementen te zijn. Er was een groot grasveld voor. Hier liepen we langs. Een beetje zichzaggend tussen gebouwen door kwamen we weer bij een trap waar we rechtsaf naar beneden gingen. Eenmaal beneden bleek dat we hier begonnen waren. Blijkbaar waren de appartementen boven aan de trap wel de juiste.

Heel praktisch denk ik dat het erop duid dat ik even niet weet wat ik wil, maar dat ik altijd bij hetzelfde uit zal komen. Hoor graag jullie oordeel hierover.

6 jaar geleden
Beheerder

Je zoekt rust, maar verdwaalt in een labyrint van gangen en trappen.
Je neemt hier de leiding, maar weet niet waarheen.
Waarom rust je dan niet uit op dat grasveld, in plaats van alsmaar trappen te lopen?
Dat is de tredmolen van de maatschappij.
Je kunt het een vorm van sisyfusarbeid noemen. De steen ben je dan zelf.1 keer bewerkt. De laatste keer was 6 jaar geleden door Sheherazade.

Danielle
6 jaar geleden

Bedankt Sheherazade. De conclusie die ik uit jouw uitleg trek is dat het tijd is om even rust te nemen in plaats van telkens maar door te gaan met werken.