Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Ziekenhuis/school?

Larissa075
6 jaar geleden

Het begon dat ik op mijn zusje moest letten in een hotel. Een oude man uit een eerdere droom bracht drankjes en ik dacht dat het de eigenaar was.
De man waar ik al eerder over heb gedroomd was in die droom erg lief voor mijn zusje dus zei ik tegen haar dat er een oude bekende rond liep.

Mijn zusje had met iemand anders oude spuiten gevonden en rende hiermee rond ze steekte nep voor zich uit maar ik werd 2 keer geraakt. In mijn bovenbeen en nog ergens.

Ik pakte de auto en reed naar een oud gebouw waar voor ambulances stonden, deze waren rood.

Buitwn stond een vrouw ik denk dat het de directrice van de school was, ze had zwart haar, donkere ogen en een zwart pakje aan zoals je vaak secretaresses in films ziet.
Toen ze weg was stak ik een joint op en toen ik naar binnen wilde werd ik aangehouden en werden er vragen gesteld. Het was een leuk gesprek en ik voelde me niet echt geintimideerd.
Ik moest een blaastest doen en mocht daarna weer verder.

Eenmaal binnen waren er allemaal donkere mannen die me gewillig en doordringend aankeken. Ik raakte in de praat met een van deze mannen, en vroeg over het ziekenhuis.

De jongen vertelde me niks over het ziekenhuis maar nam me mee naar "het cafe" door een smalle trap naar beneden kwamen we in de kelder waar jongeren aan het drinken waren.

De jongen vertelde ook over de andere kant van de school, waar blanke mannen met uniformen rondliepen en het was een eeuwiggaande strijd tussen de twee.

Op een gegeven moment speelt het moment van het binnenkomen van het ziekenhuis/school opnieuw af alleen hierbij een slechte ervaring waar ik in paniek alleen bezig was met het zoeken van een arts. De jongen nam me weer mee naar de kelder maar dit keer wilde ik niet. Ik ontsnapte en toen ik bij mijn auto kwam stond deze helemaal ingeklemd. Ik probeerde hem eruit te trekken om in te stappen en dit lukte maar half. Toen ik het opgaf en naar de parkeerplaats liep om iemand te zoeken, en weer terugliep stond ie ineens vrij.

6 jaar geleden
Beheerder

Het zusje is natuurlijk niet zo'n lieverdje. (alterego?)
Ze steekt immers met vuile spuiten in iedereen die ze tegenkomt.
Dat is dus een aanstekelijke woede die iedereen infecteert.

Later is er de aloude strijd tussen goed en kwaad, namelijk de witte en de zwarte krachten of schaduwzijden.
Natuurlijk willen de donkere mannen seks zoals elke man dat zou willen.
Maar seks in dromen heeft een andere betekenis van iets in je opnemen.
De strijd speelt zich in je binnenste af.
Ziekenwagens wijzen vaak op een disharmonie of iets dat geheeld moet worden.

Bij de spuiten denk je aan platspuiten. Verlammen dus of onbewust maken.
De joint is eigenlijk een gevolg van de spuit. Je neemt immers iets schadelijks in je op dat je psychisch uit je evenwicht kan brengen.
Dus de droom is een serieuze waarschuwing.