Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom naakt kwam ex tegen

Unicorn
6 jaar geleden

Goedenavond.
Ik heb gister een heel rare droom gehad. Ik droomde met de zus van me ex ze stond voor een muur getekend met grafitti en ze noemde mij blut en zei dat ik maar een basic vrouw was. Vervolgens begon ik een liedje te zingen van etana- people talk. En vervolgens liep met haar mee samen met me nichtje waar ik niet veel contact mee heb. En in het echte leven kennen ze elkaar volgens mij niet. Ze vroegen of ik met hun mee wilde lopen om me nichtje thuis te brengen. Ik begon te lopen en merkte dat ik naakt was. We kwamen in een straat en er waren 2 trottoirs. Links en rechts. Hun liepen aan de rechterkant en ik links. Vervolgens zie ik mijn ex staan en hij was aan het flirten/praten lachen met zijn vriendin en ze stonden naast een auto. Hoe ik wilde oversteken naar recht merkte ik dat hij mij zag en ik besloot om toch op dezelfde kant te blijven en niet over te steken aan de rechterkant. Mijn ex en zijn vriendin namen afscheid en ik kwam aanlopen en hij keek heel boos naar mij. Ik liep langs hem maar zijn vriendin bleef op de Midden van de weg staan kijken naar ons . Ze had kleren aan van spijkerstof( denim). Toen liep zijn zusje en mijn nicht naar binnen in hun huis en ik liep ook naar binnen. Ik kreeg wat stof om me heen en sprak met hem. En vervolgens was hij weg. Ik ging hem zoeken en ik hoorde hem mijn naam zeggen en vertelde aan ieman" ja zijns iemand waar ik af en toe mee sliep. En terwijl hij dat zei zag ik zijn hand tussen mijn billen strelen. En toen werd ik wakker. Kan niet alles compleet herinneren maar zo ongeveer. Is er iemand die mij kan uitleggen wat deze droom betekent?.. En vooral de spijkerstof(denim).. Want dat viel mij het meest op. Met vriendelijke groet. spijkerstof

6 jaar geleden
Beheerder

Graffiti is een manier om te laten zien dat je ergens geweest bent, of om op een of andere manier expressie te geven aan een drang de omgeving te bekladden met je aanwezigheid (merkteken achterlaten, "I was here". Soms zijn het kunstwerken.
Je zou het als een levensboek kunnen zien of een wandelend kladverhaal.
Graffiti vind je het meest in sociaal achtergebleven wijken. Vaak ergerlijk lelijk en primitief, maar daarom ook een vorm van protest, of het uiten van propaganda voor een idool of club, een identiteit. De omgeving met (geur-)vlaggen markerend.

Jij loopt naakt, dat wil zeggen, je geeft je bloot. Naakt lopen is ook kwetsbaar zijn of beschamend.
Je loopt dus te kijk. Hoewel naaktlopen niet perse met seks te maken hoeft te hebben, is het hier wel een provocatie/prostitueren) voor je ex.
Feitelijk zet je hem te kijk, want hij moet toch bekennen dat hij wat met je had.

In de kunst is het naakt de waarheid in persoon. We spreken zelfs over de naakte waarheid. De waarheid heeft immers niets te verbergen.
Je confronteert hem er dus mee. De anderen kunnen dan zien, wat hun toekomst kan zijn.

(Lady Godiva reed naakt door de stad, om haar man ertoe te bewegen de schandalig hoge belastingen te verlagen.)

Denim is een stof die oorspronkelijk was ontworpen als werkkleding (voor slaven).
Tegenwoordig bijna symbolisch voor rebellie en vrijheid.
Een stof die je bij alle weersomstandigheden en bezigheden kunt dragen omdat het zo ongelooflijk sterk is.
Nonchalance ook, en het ziet er meestal niet uit vol kale plekken en zonder model.
Alsof het bijna ongepast is een nette jeans te dragen worden ze al met bleekvlekken en kreuken verkocht.

Maar stof en kleding hebben hier een andere betekenis.
Het is vergelijkbaar met Adam en Eva die zich in huiden kleden.
Niet in de mythische vijgenblaadjes maar letterlijk huid, dus werden het geesten die in de stof in daalden (incarneerden) en daarmee een menselijke vorm aannamen.

Kleden is natuurlijk je naaktheid of schaamte bedekken.

Blijkbaar ben je dan beter herkenbaar, want dan pas streelt hij je billen.
Je was dus een lustobject.

Jeans staat voor een stuk, vooral seksuele, vrijheid of losbandigheid. Het is een stof waarmee je de barricaden zou kunnen beklimmen. Vereenzelvigen met de pauper. Hoewel je tegenwoordig een vermogen neertelt voor deze werkkleding.

Vroeger was er een heel duidelijk statusverschil, maar tegenwoordig loopt ook een arts of directeur in Jeans en sportschoenen.
Het is vrijetijdskleding, pionierskleding. Stoer of sportief en vaak macho.

De vraag is wat zij/jij normaal draagt en wat jij zoal met Denim associeert? Velen dragen het graag, anderen verguizen het.
Het is casual. Dus duidelijk doorsnee.

Naaktheid kan een vrijheidsdrang inhouden. Je hebt niets meer van hem. Maar hij kan toch niet van je afblijven.
De scheiding van de levensweg is hier duidelijk.