Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

niet kunnen bewegen

Raiinbow-
25 september 2009

ik heb wel vaak dat ik dan wakker word, en dan wil ik bewegen, maar dat kan dan niet omdat mijn benen gewoon zoooo'n zeer doen.
en dan moet ik stil blijven liggen, anders ga ik gewoon letterlijk dood van de pijn.

heeft iemand daar wel eens last van gehad??

of dat ik in bed lig, dan val ik al een beetje weg,
en dan droom ik ineens heel kort over dat er allemaal spinnen door m'n bed lopen, of dat ik in een ravijn val, of verdrink.
en dan maak ik een hele rare beweging en ben ik weer wakker.

x x

25 september 2009
Beheerder

daniel je bericht is verwijderd wegens schelden.

Lana
26 september 2009

Rainbow, jou laatste droom herken ik wel.
Het betekend dat je je te druk hebt gemaakt die uren voor dat je bent gaan slapen.
Ik heb ook dat soort dromen welleens.

Ik zit dan in een mijnkarretje en dan rij ik heel hard,
dan knal ik ineens tegen een muur aan.
En het moment dat ik op de grond val, maakt mijn lichaam een schokkende beweging, en ben ik wakker.

Bruud
26 september 2009

Hallo Lana,
Ik heb precies dezelfde droom meegemaakt en dan in de vorm dat er iemand(geest?) bovenop me kwam liggen.Dit voelde als bescherming in de tijd dat ik het zeer moeilijk had.
Toendertijd had ik niet de juiste vriendenkring en de goede mensen die ik kende bleven op afstand.Ik voelde me toen eenzaam in de stad waar ik zo'n 4 jaar gewoond heb.
Nu ben ik weer terug (al 12 jaar) in mijn geboorteplaats en heb sindsdien dit niet meer meegemaakt.
Je bent dus niet de enige en misschien kun je je afvragen hoe jouw situatie is momenteel.
Ik hoop dat je hiermee een stukje geholpen bent.
m.v.g. Rudy

mandyyy
28 september 2009

ik heb dit ook een paar keer meegemaakt.
1 keer lag ik te slapen, werd wakkeer, omdat ik met me mond op me bed lag en dus lastig kon ademen..Ik hoorde voetstappen en dahct dat me zus me slaapkamer inkwam, vervolgens hoorde ik laatjes open en dichtgaan en en voelde ik een kus op me been.....heel vfreaky, ik wilde schreeuwen en bewegen, maar dit lukte niet... Enige wat ik kon doen was met me teen tegen de rand van me bed beetje krassen in de hoop dat ze het doorhad.....Later kon ik me bewegen en keek rond, ik zag niks en toen ik mijn zus ernaar vroeg wist ze van niks, ze was niet eens thuis op dat moment... FREAKY

andere keer lag ik te slapen en ineens voelde ik een enorme druk op mijn "private parts" zeg maar.... fukking eng en toen zo plotseling asl het kwam was het weg...Las net dat stukje van de incubes..FREAKY!!!!


En vind het altijd wel grappig dat er altijd een wetenschappelijke verklaring voor dingen is te vinden.. Beetje het kip of het ei verhaal.......

jeu
28 september 2009

hallo mandyyy dat je niet kunt bewegen is geen droom maar sta je op het punt om een uittreding te doen dit gebeurt meestal tussen wakker zijn en slapen je raakt hierdoor in paniek
er is iemand die je wat te vertellen heeft of iets wil laten zien dit is spirituueel. zo ook het betasten of andere dingen. even dit ben je bezig met glaasje draaien of iets in dat soort
dan moet je dit niet meer doen! als je de uittreding wel wilt moet je het de gang laten gaan je hoort een heel scherp trillen in je ooren en als je terug wilt vraag je het, je hoort dan een heel luide knal. heb je trouwens een dierbaar iets verloren?

jeu
28 september 2009

beste ines kijk onder mandyyy daar is de uitleg groetjes jeu

Eray
30 september 2009

ik had dit gisteravond voor het eerst ik was wakker maar kom me helemaal niet bewegen , waarnaar ik een beetje in paniek raakte . ik heb tevens ook geprobeerd om te schreeuwen maar tevergeefs

Frank
30 september 2009

Dit heb ik ook vaker meegemaakt. Ik werd dan wakker, kon alles om me heen horen, maar kon me niet bewegen. Vaak ging ik onregelmatig ademen.

Nu zag ik laatat een docu hierover. Hierin werd verteld het volgende verteld: er zijn delen in je hersenen die je lichaam doet functioneren en bepaalde delen die je "bewust zijn" doet functioneren. Bij een normale slaap zijn beide delen voor grote gedeelten in rust. Maar het kan ook zijn dat 1 deel "wakker" is. Wat wij hebben meegemaakt is dat de delen in ons hersenen die het bewust zijn regelen wakker is geworden.

Bij slaapwandelaars is dit andersom. Het kan inderdaad heel beangstigend zijn.

Marliee
1 oktober 2009

ik vind het wel raar hoor want elke keer als ik zo'n ''slaapverlamming'' krijg dan heb ik niks gedroomd maar het lijkt ook wel op te komen dagen als ik een tijdje gestopt ben met blowen als ik blow dan gebeurd er nooit wat. Het zal vast wel dat stofje die je lichaam aanmaakt zijn zoals Jaap al zei, blijkbaar helpt een jointje dr wel tegen:P

vero
2 oktober 2009

Hey,

Ja mijn man is ook moslim (ik ook) en die heeft net hetzelfde voor. Wij hebben allerlei testen laten uitvoeren maar ze konden tot op heden niet vinden wat hij heeft.
Snachts slapen en plots een drukkend gevoel op de borst en niet kunnen bewegen. Net alsof er 100 mensen op je gaan zitten en angstig zijn en roepen. Voor mij ook niet altijd simpel want kweet er me geen raad meer mee.
Nu ga ik dat zout proberen zoals jullie zeiden. Als dit niet helpt schakel ik een imam in om een lezing te doen op mijn man.

Grtjs veronique (elif)

elke
1 november 2009

hey,

Ik heb dit ookal eens meegemaakt en dan nog net wanneer ik heel alleen thuis was best eng hoor, ik lag op bed en sliep nog niet en ineens voelde ik mij angstig, bekeken, dus keek rond me maar zag niets, legde mijn hoofd neer en besloot er geen aandacht aan te geven wat dus duidelijk niet ging, ik voelde opeens een hand aan mijn voeten, wou het lichtje aandoen maar kon niet bewegen, wou schreeuwen maar zelfs dit ging niet, en die hand ging hoger en hoger tot ik ineens overal handen voelde en een soort druk mijn ademhaling werd ook enorm moeilijk. Toen dit gedaan was heb ik nog een hele tijd niet durven slapen heb toen een vriendin opgebeld om langs te komen want ik dacht direkt aan geesten kwade dan nog, ik was toen pas begonnen met reikicursussen en spirituele dingen dus ik dacht misschien wil er iemand wat dood is mij wat duidelijk maken ofzo, maar ik was er nog niet klaar voor dus zei dan ook in mezelf stop dit is te veel ineens en toen ik dat zei en de koepel rond me zette en me aarde ging het beter. Heb het sindsdien nooit meer meegemaakt en wil het ook niet meer meemaken, of het nu door mijn edelstenen komt, mijn koepel wat ik iedere avond rond me zet of door mijn aarden geen idee maar wil het ook niet testen :) genoeg gespook voorlopig :) van die soort toch... Ik voel soms wel mijn opa bij me staan en mijn hoofdgids maar hier krijg ik geen angsitg gevoel van integendeel... Dus ik ben er nog altijd van overtuigd dat wat er die nacht gebeurde een soort van kwade geest was, en geen slaapverlamming.

dicky
1 november 2009

ik ken het verschijnsel!!!!!heel eng!!gisteren nog gehad,heb me eigen wakker kunnen krijgen ,een keer hoorde ik zelfs voetstappen mij richting op gaan en fluisterde in mij oor dat ik een raar mannetje was!!!toen kreeg ik een duw in me rug!!tijdje last angst gehad om te gaan slapen, het gebeurd meestal als ik oververmoeid ben,soms zie ook mensen of ik krijg een zware pieptoon in me oren!!probeer te schreeuwen dat ze me wakker moeten schudden!!!lukt niet, heel eng!!!!!!!! ben niet de eenigste zie ik!!

tiziana
10 december 2009

Hey

Ik heb dat ook een keer gehad.. Ik wou me zus roepen want die lag naast mij te slapen maar er kwam totaal geen geluid uit ik raakte in paniek en wou nog harder schreeuwen. Toen voelde ik net alsof er iemand op mij drukte...Ik was doodsbang! en toen ik wakker werd schreeuwde ik heel hard annaaaaaa zo heet mijn zus.. Heel vaag!


maargoed ik ben blij dat er een verklaring voor is. want ik kon het niet echt bevatten..

Groetjes tiziana

Derya
18 december 2009

Hallo hier een heeeeeeele late reactie van mij
Maar wat ik me nou afvraag is..hoe kun jij nou weten dat ik geen moslim ben???

19 december 2009

Het voelen van geesten is in mijn geval prachtig.
Elke nacht krijg ik een aai over mijn haar.

En ze zijn altijd bij me

Er zijn enorm veel lieve geesten op aarde die niet weg willen

Hans

Ghost
23 januari 2010

Waarscijnlijk heb je geest aanvallen
er moet

naima
5 februari 2010

hallo,

ik ben naima en ik heb er vaak last van gehad,in het begin dacht ik dat het geesten waren ,ik zag van alles
maar ik begin nu toch echt te geloven dat het met vermoeidheid te maken heeft
het gebeurd vaak op momenten dat ik veel te verweken heb gehad moeilijke tijden enzp
volgens mij is mijn lichaam dan uitgeput

S.
9 februari 2010

Hallo,

Ik heb soms moeite met wakker worden. Ik zie dan in mn droom dat ik wel 10x achter elkaar wakker word maar het lukt maar steeds niet om in het echt wakker te worden. En dan zie ik het telkens achter elkaar tot het eindelijk echt lukt. Of dat ik tijdens het slapen niet adem en dan word ik ineens wakker mn hele lichaam trilt en ik maak een soort van sprong in mn bed van de schrik. Ook heb ik soms dat ik probeer wakker te worden maar het lukt niet ik probeer mn ogen open te doen maar hoe erg ik mn best doe het lukt niet. Maar ik heb wel het gevoel dan dat ik bij bewust zijn ben. Alsof het geen droom is echt heel raar, kan het niet eens uitleggen. Ik word ook vaak helemaal trillend wakker en dan ben ik verlamd of kan me gewoon niet bewegen omdat ik een soort van kramp heb en dan duurt het altijd 1minuutje ofzo voordat ik me weer kan bewegen. En ik ben de laatste paar keer ook duwend wakker geworden. Dat ik iemand weg wilde duwen en dan vloog ik naar voren en deed ik dat gebaar met mn handen. Vandaag was het vooral heel raar. Ik droomde dat ik ergens naar binnen rende het was helemaal donker en iemand deed zijn hand voor mn mond, maar ik wist in mn droom dat dat zou gebeuren. En daarna dacht ik dat ik wakker werd en voelde nog steeds een hand op mn mond maar kon me niet bewegen maar k voelde wel dat ik in mn bed lag en het leek alsof ik gewoon wakker was. En toen ik daarna echt wakker werd toen ik me kon bewegen zeg maar voelde het alsof de degene die zijn had op mijn mond had gedaan zijn hand had weg getrokken. Heel raar allemaal...

rob
28 februari 2010

ik heb het al 3 jaar je bent wakker kunt niet bewegen en niks roepen,je denkt dat je heel hard schreeuwt om die gene die langs je ligt te roepen maar er komt geem geluid uit.
heb het nu net weer gehad nog nooit zo erg als nu wie weet wat dit kan zijn.

28 februari 2010
Beheerder

het geen waar je last van hebt heet slaapverlamming. Je zou er eventueel mee naar de dokter kunnen gaan, want ik zou niet weten wat je er tegen kunt doen.

mondir
4 maart 2010

heey khalid over wat heb jij dan gelezen?over wat en waar ging het om? en hoe vaak,gr mondir

mondir
4 maart 2010

derya n bv omdat jij drinkt daarom beschowen we jou als geen moslima , gr,mondir

mondir
4 maart 2010

derya ,omdat je in de vorige berichtje zij ,dat je welis dronk ,daarom denkt N dan dat je geen moslima bent ,duidelijk genoeg??want moslims drinken niet gr.mondir

4 maart 2010
Beheerder

Heey,

Ik ben het compleet met je eens, maar je heb onder toezicht gebrouwen bier zoals sakara. Ook heb je wijnen. Maarja, inderdaad, regels zijn regels maar iedereen bepaald zelf hoe zij of hij met het geloof omgaat.





Deze discussie is gesloten.