Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

verhuis

molly
6 jaar geleden

Hallo iedereen, mss kan iemand me helpen mijn droom van vannacht wat te verhelderen.
Eerst wat voorafgaande info: er is een man die ik leuk vond waar ik het laatste jaar geen contact meer mee heb. Hij werkt hier wat verder, dus in principe kan ik hem wel meermaals per dag tegen komen, maar dat gebeurt dus niet. Af en toe droom ik wel nog over hem, en raar genoeg kom ik hem overdag énkel tegen als ik die nacht over hem heb gedroomd (soms zitten daar dagen tss, soms weken of zelfs maanden).
Deze nacht echter passeerde ik zijn werk en zag dat dat er niet meer was, er was een nieuwe winkel in de plaats gekomen. Ik vond het zo spijtig dat ik hem nu niet meer zou zien. Toen bleek dat hij zélf ook verhuisd was, nl dichter bij mijn huis. Opnieuw kwam ik voorbij zijn werk en bleek dat ik dus gedroomd had (in de droom) dat dat er niet meer was. Toch was hij die dag niet aanwezig en besefte ik dat ik nu ook al in mijn droom kon voorspellen dat ik hem die dag niet zou zien. (ik zag hem vanochtend niet, maar het kan nog vandaag, dus dat weet ik pas zeker vanavond). Iemand een idee?

6 jaar geleden
Beheerder

Het onbewuste neemt veel meer waar dan het ego dus je kunt signalen oppikken vooral als je zo gefocust bent op iemand.
Zoals b.v. geliefden een sterke band kunnen hebben, of moeder en dochter enz.
Wat op zich geen voorspelling of bewijs is van wederzijdse liefde of amoureuze ontwikkelingen maar het ook niet uitsluit.
Je kunt je nog afvragen wat zijn belangrijkste eigenschappen zijn, want die komen waarschijnlijk vanuit jezelf als projectie of kapstok.
Verder zou je het als een voorbeeld van (vrouwelijke) intuïtie moeten zien en dat is ook een mooie manier om je te trainen.