Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Re: Iemand heel erg missen en erover dromen :(

Mowgli
6 jaar geleden

Heej dromer,
Ik heb bijna t zelfde meegemaakt ook met dat trouwen, alleen was t bij mij dat hij mij al die
Tijd gebruikte voor geld en sex.
Ik kwam daar 7 maanden later dus achter. Ik weet hoe jij je voeld, hoe jij hem mist en hoe jij denkt in je dromen. Mijn ex heeft mij uit t niets zonder iets te zeggen verlaten, we woonde niet samen hoor, maar ik moest er zelf achterkomen via zn broertje dat hij al die tijd tegen me loog. Als je verliefd verlaten word breekt t je hart nog erger dan als je t samen uit maakt. Als ik snachts naar bed ga spring ik wr half uur later weer uit puur om t feit dat ik aan hem denk en t liefst dan buiten zit met mn sigaretjes. Ik heb een shirt van hem in mijn bed liggen die ik per nacht steeds verder van me af probeer te leggen en ik beleef ook steeds alles opnieuw in mn hoofd en ook in mijn dromen zie en voel ik hem nog terwijl ik eigenlijk heel boos ben op hem. Maar in mijn droom was hij Eerlijk en elke keer als ik wakker word mis ik hem en rollen de tranen nog over mn wangen. Ik weet dat hij mij gebruikt heeft maar dat moet ik echt verwerken door veel bij Mn vrienden te zijn. Als je dus droomd over iemand die je heel erg mist is dat een verwerking in je hoofd. Dit soort dromen zeggen stiekem wel dat we verder moeten gaan,maar dat verleden zal niet snel weg gaan in herinnering. Maar probeer wel iets te zoeken wat jou weer aan het lachen maakt schrijven helpt ook,je kan t beste alles opschrijven wat je voeld. Sluit dan je boek voor altijd en verbrand dat dan. Als iets in de fik staat is dat een soort reiniging van emoties en energie. Als je die verbrand gaan ze in rook op naar de lucht.
Ik zelf heb t nog niet gedaan maar mijn situatie is wat anders, ik heb mijn verhaal al 3x geschreven en hoe vaker ik t doe hoe duidelijker t voor mezelf word hoe hij tegen me deed en waarover hij allemaal loog,... Alles Dus. Missen is eigenlijk een soort verwerking van wat er gebeurd is en vooral als je nog van die gene houd stiekem is t lastiger, je moet jezelf er niet door kwijt raken want dat had ik bijna, ik huilde alleen maar en wou alles voor hem doen om t nog goed te maken maar later gingen mijn gedachtes zich ietsje omkeren. Ik huil nu bijna niet meer maar honger heb ik nog niet echt veel. T liefst zou ik hem nog zien maar ik weet dat dat heel slecht zal uitpakken en dan kan t nog veel slechter eindigen terwijl t al een eind heeft zeg maar. Hopelijk kon ik een beetje met je mee praten over t missen van iemand. Een gebroken hart is Een serieuze aandoening en die kan alleen jij met de fijnste mensen om je heen herstellen door plezier te maken. Blijf ademen en goed voor jezelf zorgen. Ik mocht nooit wat zeggen over onze relatie behalve tegen Mn vader die op sterven ligt en 1 vriendin. Verder kon en kan ik nog steeds niets zeggen tegen andere vrienden omdat ik gewoon bang ben dat ze boos worden omdat ik nooit iets zou hebben verteld daarover.
Ik weet nog niet of ik ze t ooit ga vertellen, misschien moet ik t ook zo laten en verder plezier blijven maken. Ze weten wel van mn zieke vader enzo helpen mij daarbij met liefde en dat voeld ookal heel goed en vertrouwt.

Hopelijk is mijn verhaal voor jou gevoel meelevend en dat doe ik zeker ookal ken ik je niet, t gevoel kan iedereen voelen. En die verdriet erachter maakt dat je keelpijn hebt door die brok die vast geroest zit.

Veel liefs van Mowgli, en blijf recht op lopen he ;) i'm trying my best too

6 jaar geleden
Beheerder

Als iemand aanhoudend liegt, je gebruikt en uitbuit, zal hij dat gedrag gegarandeerd herhalen.
Dus waarom huil je? Omdat je behoefte hebt aan liefde, maar die zul je bij zo iemand nooit vinden.
Zoek nooit liefde bij iemand die geen liefde kan geven.
Je biedt jezelf aan en dat betekent dat er iemand gebruik van zal maken.
Waar is je gevoel van eigenwaarde?

Verbrand dat shirt en koop iets leuks voor jezelf.
Het leven is veel te kort om erover te blijven treuren.

Iemand tot geheimhouding dwingen is controle uitoefenen, of door de angst ontmaskerd te worden.
Dat op zich wijst al op een onbetrouwbaar karakter en zwakte.
Controle kan alleen maar in stand worden gehouden met angst.
Laat je die angst los, dan hervind je jezelf en raakt van hem af.
Koester geen slachtoffergedrag want dan ben je nog steeds zijn gevangene.
Het was een Blauwbaard met een klein kamertje. (de gouden kooi)
Hoeveel anderen hingen daar?1 keer bewerkt. De laatste keer was 6 jaar geleden door Sheherazade.