Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Schoolreisje

Lisa12389
6 jaar geleden

Ik was in een vliegtuig, die super mooi en lux was en we hadden al de ruimte in het vliegtuig, met lily collins en een man. ik stelde haar vragen over hoe ze nou en acteur is geworden en over of ze het leuk vind. Ze kon nederlands wat ik best raar vond. Ze had het geleerd zei ze. Ik probeerde weer iets tegen haar te zeggen maar ze hoorde me niet of negeerde me. We gingen met de hele school met het vliegtuig dus de mensen uit mijn jaar die ik kende waren er ook. We waren ergens waar we ons moesten omkleden. Dat had ik gedaan en mijn kleding was minimaal. Toen liepen we ergens waar een hek om 2 bankjes en 2 bomen zat wat nergens op sloeg. Er konden nu geen mensen op die bankjes zitten, maar toch zaten die er. Ik vroeg me af hoe de mensen die erin zaten erin waren gekomen. Toen liepen we ergens binnen. De omgeving was helemaal grijs. Er waren 2 jongens die ik had gezoend iedereen had het erover. Ik vond het niet leuk. Ik zei ook dat ik ook 2 meisjes had gezoend. Wat niemand leek te boeien. Toen moesten we ons weer omkleden naar onze normale kleding. Ik had mijn shirt uit en mijn tas was ineens weg. Ik liep naar buiten met een handdoek om me heen en zocht naar mijn tas. Iemand zei dat ik onder het hokje van de jongens moest kijken. Dat deed ik. Ik vond mijn tas en trok hem onder het hokje uit. Het enige shirt dat ik bij me had was doorschijnend en dat vond ik ongemakkelujk. Toen moesten we weer naar de metro en daarna naar de vliegtuigen. Ik was iedereen kwijt. Er was niemand meer van school dus dat was heel raar. Wel kwam ik weer andere mensen tegen waar ik mee ging praten. Er ging iets fout met de metro maar dat stukje weet ik niet helemaal meer.

6 jaar geleden

Een droom over een vliegtuig geeft aan dat je obstakels zult overwinnen en een hogere status, of belang zult krijgen. Het kan ook “zweverigheid” of “fantaseren” inhouden. Dat laatste kan ook wel, want Lily Collins, de actrice, ontmoet je in het vliegtuig. Lily staat symbool voor een afgodin. Je waardeert haar, maar je krijgt er niets voor terug. Het is alsof je tegen de muur praat.
Kan het zijn dat je in het echte leven contact zoekt met bepaalde mensen, maar ze laten je niet toe als vriendin?

Waarom zou je je moeten omkleden. Om erbij te horen? Later ben je iets kwijt. Het is je tas. Dat symboliseert je bagage, alle problemen waar je mee zit. Als je deze kwijt bent, ben je moeilijk in staat, voor jezelf de dingen op een rijtje te zetten en je eigen identiteit te leren kennen. Je loopt in deze droom meer met de meute mee.

6 jaar geleden
Beheerder

Bijna niets aan hebben kan betekenen dat je je (te) bloot geeft.
Maar het is ook een uitnodiging tot seksualiteit.
Of het betekent dat die hoge status weinig om het lijf heeft (wat in de realiteit zeker het geval is).
Het is klatergoud.
Daarbij verlies je letterlijk je eigenwaarde.
Een vliegtuig bestuur je niet zelf.
Wie bepaalt je koers?1 keer bewerkt. De laatste keer was 6 jaar geleden door Sheherazade.