Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

trouwen,duivel,niet praten

13 oktober 2008

de laatste tijd droom ik vaak zakens dat ik dan ook nog onthoud.
vandaag heb ik bevoorbeeld gedroomd dat ik ging trouwen.. ik was in het wit.. met 1 bloem en dat bloem was omgedraaid in een sluier.. een zijde sluier.. goed ik ging trouwen maar niet in de kerk.. na de trouw ging ik samen met mijn moeder naar een krantenwinkel om sigarette te komen of beter gezegt een lm voor mijn moeder en een pallmall menthol voor mij. ik had bedaalt met een biljet van 20 euro. en ik krijg een biljet van 5 euro terug en nog wat muntjes.. in het tijd dat ik aan het wachten was dat ik mijn geld kreeg keek ik rechts van mij en zag een man dat aan het koken was in dat krantenwinkel hij was worstjes aan het bakken en ik trok zo een gezicht om te zeggen, bah een man dat kookt.. en ook nog worstjes..
toen dat ene vrouw kwaad op me werd omdat ik zijn verloofde aan het bekijken was. en ik zei toen sarcastis maar mevrouw, ik ben getrouwd wat ga ik nu met je verloofde nou weer doen?
en een eens was ze zo kwaad dat ze net de duivel leek... ik ging naar buiten, en hoe ik naar buiten ging kwam mijn man aan... en aan hem vroeg ik of hij mijn geld ging halen.. hoe hij de deur open deed zag ik dat dat vrouw een man was geworden en dat hij op mijn keel had gekretst en dat begon te bloeden.. dus ik ging naar binnen en mijn witte trouwkleed werdt vuil van zijn bloed toen begon ik op de krant dat daar lag een zin te zeggen dat mijn neef fabio* (dat nu gestorven is) mij geleerd heeft als de duivel er was.. toen bleek dat alles terug goed ging en vroeg aan de moeder van dat ene meisje dat een man werd toen ze de duivel was of ik de krant mocht mee nemen omdat ik daar babykamers had gezien. en dat mocht. dus ik scheur in dat krantje en wou dus dat gescheurde blaren wou ik in de tas zetten.. en toen bleek dat de verloofde de duivel werd... deze keer raakte ik met moeite zijn hoofd aan om dat zin te zeggen maar ik kon niets zeggen dat woorden dat ik wou zeggen kwamen eruit alsof ik met gesloten lippen wou praten.. en toen werd ik wakker van de schrik...

maar nu is het zo.. binnenkort ga ik ook trouwen, als alles goed gaat wel met een witte kleed... geen feest en geen kerk.. en ik rook ook nog eens pallmall menthol.. dus vandaag heb ik mijn droom aan mijn moeder gezegt en wat zij zegt is dat ik maar beter ook die dag in de kerk zou trouwen zodat ik tenminste gezegent wordt door God... en dat er verschillende mensen er zijn dat er een stok in mijn wielen willen steken... dus dat ik maar beter moet oppassen..

maar nu is mijn vraag kunnen jullie mij een uitleg geven op dat droom? want ik heb het echt nodig...

dank je wel