Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Podium

Anneisje
6 jaar geleden

Ik droomde dat ik een paar vrienden van mij zag optreden. Het was erg goed alleen de zang was slecht. Ik zing wel vaker dus vroeg of ik bij hun band mocht. Ik had het gevoel dat ze het liever niet wouden maar ze zeiden toch ja. Toen gingen we optreden, ik en mijn vrienden. Er waren twee podia. Het ene podium was super groot en daar was een bekende vrouw aan het optreden. Ik ging eerst tegelijk met haar zingen maar ik kwam nooit over haar heen. Dus ik zong een stukje maar ik ging super vals en toen besloot ik maar te doen alsof ik van het podium af viel.
Daarna droomde ik dat ik buiten was in een veldje ergens en dat er een jongen was die dingen gooide ofzo en ik gaf ze telkens terig want hij gooide over met zijn zusje. De spullen kwamen een aantal keer bij mij te liggen. Een keer had die iets gegooid dat ik terug wou geven maar dat was het verkeerde wat ik terug gaf en toen aaide die me over mijn arm. Hij was wel mijn type en ik had het gevoel dat hij mij zoiso ook leuk vond. Ook had ik ineens een zonnenbril op en was er ook een zonnenbril zonder glazen die ik ook op ging proberen.
Ik was toen ineens met mijn neefjes en mijn vader die ik allemaal niet meer zie. Geen contact meer mee heb. Ik was aan het tekenen en het werd best mooi. 2 van mijn neefjes hadden ruzie en we waren in een winkel. Ik zei dat mijn neefje retarded was terwijl mijn vader erbij stond en hij vond het niet erg ofzo. Zo zou mijn pa in het echt ook reageren gewoon helemaal niet. Toen liepen we ergens naar een bos ofzo. Er was een dun paadje naast het normale pad om te lopen en daar reed een motor overheen. Mijn pa was helemaal aan het roepen: wauw kijk hoe cool. Toen zag ik mijn moeder en zus in het bos waar we liepen en ik maakte foto's van ze. Ik had een hele mooie foto gemaakt waarbij ze alle drie in de camera keken. Er was nog iemand bij dus maar ik weet niet wie.
Toen was ik in mijn kamer. Het was laat en donker. Ik kan een meisje uit mijn klas zien vanuit mijn slaapkamerraam. Ze appte me en zei dat ik mijn lamp feller aan moest zetten. dat deed ik. Het zag er best eng uit zo in het donker kijkend naar haar raam. Het stond open en er brandde licht binnen. In haar kamer stond een oma. Die ik ook best eng vond. Maar het meisje zelf zag ik niet..

6 jaar geleden
Beheerder

Je zingt vals, dus je past niet op dat grote podium (extraverte aandacht en roem zoekend)
je bent niet in harmonie met je gevoelsleven.
Je viel letterlijk van je voetstuk.
De vrouw kan een animasymbool zijn.

Daarna is het een uitwisselen van zaken zouden ook heel goed argumenten kunnen zijn.Of uit sorteren, wat is van jou en wat hoort bij mij?
Een zonnebril is een psychologische zwartkijker. Een ervan heeft geen glazen, maar waarom zou je die dan opzetten? Of waaraan ontleen je dan de idee dat het een zonnebril zou zijn? Het is dan meer een kader waarmee je de dingen meet af uitknipt.

De rust in het bos, en dus ook in jezelf, wordt verstoord door een motorrijder.
Een retarded neefje is waarschijnlijk een verwaarloosd deel van jezelf.

Misschien is de verlichte kamer een beeld vanuit de geest. Of een projectie van je herinnering.
Het onzichtbare meisje kan weer een animaverlangen zijn.

Een open raam is een uitnodiging, zoals ook de verlichting dat is.