Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

De weg

Tmkira
6 jaar geleden

Eerst droomde ik dat ik op een kruipunt zat met een jongen met super blauwe ogen en zwart krulletjes haar. Er was eerst nog een jongen bij en ik wilde ze op insta. Toen gingen ze weg en de jongen was ineens een meisje. Ik dacht dat dat misschien de vriendin was van de jongen met de blauwe ogen. Terwijl ik wel viel voor die jongen.
Toen was ik in een soort hokje wat donker was en best klein maar wel gewoon dicht,met 2 jongens die ik ken. We waren gewoon niets aan het doen op een laptop met zijn drieeën en het was best gezellig. Terwijl ik in het echt een van die jongens echt helemaal niet mag en het liefst ontwijk. Die andere jongen mag ik wel gewoon. Het was al laat tien uur ofzo en ik dacht oke misschien moet ik zo wel gaan want ik moet meestal al om half 9 thuis zijn van mijn moeder. Dit keer moest ik naar mijn oma fietsen. Want mijn oma gaf een feestje.
De eerste keer dat ik naar mijn oma fietste was ik de weg volledig kwijt. Ik wist niet waar ik heen moest.
Ineens was ik weer terug bij het hokje met de jongens. Ik besloot nu eerder terug te gaan en met mijn tante moeder zus enzovoorts mee te fietsen. Ik fietste vooraan met mijn tante. Achter mij gingen mijn moeder en zus helemaal een andere weg fietsen maar eindigde wel weer bij mijn tante en mij.
Bij het laatste deel van mijn droom was er een jongen maar volgensmij was ik dat. Hij had een zonnenbril op. Ofja ik. Er waren een man en vrouw die om me heen zaten. Ze zeiden dat ze het maar raar vonden dat ik een zonnenbril op hadden binnen en vroegen waarom ik dat had. Ik zei "gewoon". Dat vonden ze geen goed antwoord en de man pakte de bril van mijn hoofd af. Er kwamen laserstralen uit mijn ogen en de maakte een snee in het plafond. Ik ging expres proberen weg te kijken van iedereen sinds mijn ogen lasers waren.

6 jaar geleden

Het kruispunt is een keuze van 4 wegen. Welke kant ga je op? De jongen met de blauwe ogen en zwarte krullen is een kruising van verschillende culturen. Het jongen verandert in een meisje. Kan dat ook een kruising zijn. Een hermafrodiete. Je ziet het aparte wel zitten. Alles wat anders is, trekt je de aandacht.

Het hokje staat voor minder bewegingsvrijheid. Je bent opgesloten, maar je stribbelt niet tegen. Als een mak lammetje doe je je ding. De laptop laat je op één ding focussen. Of is het als een smartphone of tablet verslaving. Je zou weg moeten, maar vergeet de tijd. De weg er naartoe is ook een raadsel. Dit staat symbool voor zelfprobleem oplossend. Dat is heel belangrijk naarmate je zelfstandiger wordt.

De jongen kan in een droom een deel van jezelf zijn. Welke elementen spiegel je? Deze jongen is een halfbloedje (een mix). Voor jou, mag je ook je eigen keuze maken. Wat meer out of the box zijn. In je droom komt naar voren dat je nog niet zo in ontdekking bent. Je mag best wat nieuwsgieriger zijn. Onderzoek ook de wat voor jou apartere dingen. Het gaat om de extra informatie die je kan vergaren.