Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Wie helpt mij met de betekenissen van mijn dromen?

Boor
7 jaar geleden

De laatste 3 dagen droom ik onwijs veel en blijven de dromen maar in mn gedachten staan. Ik kom er maar niet uit wat ze betekenen..

1e droom: Mijn 1e droom ging over mijn ex en zijn vriendin. Ze wilde mij afpersen met eventuele foto's van mij en daar wilde ze een bedrag voor hebben. Ze gingen me vervolgens zoeken met een helikopter maar het lukte ze niet om mij te pakken.

2e droom: Een oude vriendin waar ik geen contact meer mee heb kwam bij mij in de winkel en vroeg hoe het ging. Ze zei dat ik te veel werkte en ze dat zag aan me.

3e droom: Het ging hier om een heel oud klasgenootje van de basisschool. Ik denk 10 jaar terug. Ik was weer bij haar thuis, haar broertjes waren ouder geworden en haar moeder deed het huishouden.

4e droom: Er was een rommelmarkt in een straat vlak bij mijn woonplek waar ze nu aan het vernieuwen zijn. Daar was ik een puzzelstukjes aan het leggen van een paard. En die werd vervolgens echt en liep weg. Ik verontschulde mij aan de baas maar die had er vertrouwen in dat hij weer terug kwam.

Wie helpt mij met deze betekenissen?

Alvast bedankt!!

7 jaar geleden
Beheerder

Geen reeksen dromen in een post plaatsen.

Deze discussie is gesloten.