Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Re: betekenis van mijn droom

Dieudonné
5 jaar geleden

Hallo,

Het heeft me enig tijd gekost om achter te komen waar ik mijn vermeende dochter (48) kan bereiken en hoe zij er uitziet. Kort na haar geboorte ben ik van haar moeder gescheiden en daarna nooit contact gehad. Via via ben ik aan haar woonadres gekomen. Mijn dochter en ik zijn tot overeenstemming gekomen om een dna-test te laten doen. Intussen heb ik een bekende paragnost geraadpleegd die wist mij te vertellen dat zij mijn dochter is. Daar hoef ik me niet aan te twijfelen. Daarna droomde van verschillende onbekende vrouwen van rond die leeftijd. Betekent dat dat één van die vrouwen mij zoekt?

Graag uw antwoord op mijn vraag.

Vriendelijke groet,

Dieudonné

5 jaar geleden

Als je droomt dan laat je onbewuste je bewust maken door beelden in symboliek te tonen.
Een droom heeft als doel om de dagelijkse dingen in je leven te laten verwerken.
Omdat je intens bezig bent met het zoeken naar je dochter, droom je ervan. Het zou best kunnen dat je nachtmerries gaat krijgen. Omdat de ego graag wil, maar in werkelijkheid het dood loopt. Het is tegelijkertijd een zoektocht naar jezelf.

5 jaar geleden
Beheerder

Het onbewuste speelt met mogelijkheden.
Je kunt er niet vanuit gaan dat die vrouwen reëel zijn.
In gedachten vorm je beelden van hoe zij er wellicht uit zou kunnen zien en uit de kaartenbak van het onbewuste komen dan personen.
Dat kunnen best mensen zijn die je ooit gezien hebt maar wiens herinnering subliminaal geworden is.
Je kunt er ook niet blind op vertrouwen dat een paragnost het juist heeft. Vaak tappen ze een sterke overtuiging zo uit je geheugen en presenteren dat als echt.