Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

koning

Jila
5 jaar geleden

Hoi,ik heb een rare droom gehad.
Ik droomde dat ik me in mijn eigen huis bevond en dat er een koning (in een roodachtig gewaad) was die in mijn huis regeerde. Op een tafel voor de trap stonden altijd kleine rode soldaatjes (ik denk dat het beeldjes waren, maar ze leken bijna levend) met pijl en bogen. Ineens hadden ze hun pijlen op de koning gericht (ik weet niet of het door mij kwam, maar ik stond et wel bij). Ik zag vanuit een raam dat er langs mijn huis een hele groep rode soldaten, die groot en levend waren met schilden etc., het huis zouden binnenstormen en de koning vermoorden. Ik rende snel naar de achter deur waar mijn gezin was en riep dat we snel het huis uit moeten gaan. Ondanks alle paniek deden ze er vrij langzaam over en uiteindelijk waren we eruit.
Toen gebeurde er iets raars. Die hele scene begon overnieuw, alleen dit keer was de koning niet vermoord, maar hersenspoelde hij mij en mijn gezin, omdat we wilden ontsnappen..

Erg raar, ik zou het super vinden als iemand zou weten wat dit betekent. Xx

5 jaar geleden
Beheerder

De rode koning lijkt mij een tiran.
Dus het is niet zo erg als hij sneuvelt.
Rood is Mars.
Hij is als een blauwbaard.
Het is kenmerkend dat zijn eigen manschappen hem willen bestormen en doden.
Je zou nog een vergelijking kunnen trekken met Rothschild (rood schild), een corrupte bankier die de halve wereld bezit.
Of de rode keizer uit de Tarot (kluifje voor Esme)
De rode koning is in de alchemie Sol (zon) of sulfur (zwavel) Past prima bij de duistere Rothschild.
Rood is het bloed (van Lucifer)
Bloed is het offer.