Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Vriend praat met me ouders.

--
16 jaar geleden

Mijn vriend heeft dus een droom gehad en die was best vaag ;/

We waren zegmaar bij mij thuis, op me kamer. ( Mijn vriend is Surinaams & ik ben Marokkaans, dus die combinatie kan absoluut niet & kan ook niet. Dus alles gaat stiekem in zijn gang ) Opeens, kwam mijn moeder naar boven, omdat ze mijn vriend hoorde praten. Ze wou de deur open doen, maar de deur was op slot! Toen zei me moeder; is er een jongen daar? En toen kwam me vader de kamer in, opeens. Met een stok in zijn hand!

Maar wat 't dus allemaal was; 't speelde niet echt af in mijn huis, maar in 't huis van de opa van me vriend. Precies, in die kamer waar wij zaten, heeft die opa allemaal spulletjes. En die stok, die me vader vasthad, heeft zijn opa ook! En die opa, houdt niet echt van het marokkaanse volk.

Dus, dat was best eng! Ik wil graag weten, wat dit betekend dus.

16 jaar geleden

ik denk gewoon dat het betekend dat jullie bij elkaar(familie) gewoon niet welkom zijn, maar dat wil natuurlijk niet zegge dat je je band moet verbreken he :).

Sahra
16 jaar geleden

Ik ben het zeker met Ankau eens. Plus dat ik denk dat je heel erg bang bent ook om gesnapt te worden. Een vriendschap die je geheim probeert te houden brengt het 1 ander aan stress mee denk ik so maar is en waar je mee overdag kamt in je gedachte kan zich uiteindelijk uiten in een droom!

--
16 jaar geleden

Oh, maar hebben een relatie he.

16 jaar geleden

Neem me niet kwalijk niet goed gelezen! My bad... vind erg moeilijk te zeggen maar ik denk dat je een soort van angst heb dat dit dus gaat gebeuren wat in je droom gebeurd is!

--
16 jaar geleden

Precies, dat klopt inderdaad! Of we zijn bang, dat we onze toekomst niet kunnen delen, door onze afkomsten. Omdat we weten, dat 't vanuit mijn kant nooit geaccepteerd zal worden.

16 jaar geleden

Hele moeilijke situatie dus!