Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

trap

Sahra
8 oktober 2008

Kan iemand mij uitleggen wat ik hieruit kan opmaken van me droom,

Ik droomde namelijk dat ik met een groep van zoveel man de trap op aan het rennen was. Onze leider was een demoon/duivels iets dat onze leiden door een traphuis kwam ik achter tijdens het rennen. Ik zag toen ik naar beneden keek dat er ook andere groep mensen werden meegenomen en hoorde ook afgrijselijke geluiden van mensen die vermoord werden.
Maar op 1 of andere manier was ik niet bang voor de man(in hoe verre hij eruit zag als mens met een hoofd van een duivels iets)die ons zo ver mogelijk naar boven rende!
Eenmaal boven gekomen leek het net of we op een zolder opkwamen die bewoont werd door mensen, en waar altijd grootse feesten werden gehouden. Er was daar ook een balkon waar ik naartoe liep. En hoe dichter ik bij die deur kwam hoe meer de zon brak door de grijze wolken heen. Toen ik buiten stond voelde het net even of ik het ultime had bereikt en dat ik vrij was van alles.De zon scheen heerlijk in me gezicht en ik deed toen selfs me ogen dicht om er van te genieten, wat toen niet lang duurde. Moment dat ik me ogen open deed om te kijken wat er zich binnen afspeelde zag ik alleen nog maar 1 grote chaos mensen door elkaar rennen gillen en bloed vlekken overal. En toen werd ik wakker....

Erg bizarre droom het zit me erg dwars, want ik weet echt niet ik hiermee aanmoet!