Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Voorspelling miskraam?!

Zoe
7 oktober 2008

Hallo allemaal, ik zit erg met een droom van enkele maanden geleden en ik hoop dat er iemand is die mijn droom kan verklaren.

Ik droomde dat er op school een tentoonstelling was van doodskisten. Ik liep door een zaal vol doodskisten. Na al die grote kisten, was er helemaal achteraan een klein baby doodskistje. Ik bleef er een tijd bij staan, liep naar buiten en toen werd ik wakker. Deze droom heeft mij een paar dagen dwars gezeten, steeds kwam dat babydoodskistje in me hoofd. Maar ik was het alweer vrij snel vergeten.

Tot dat ik zo'n anderhalve maand later een miskraam kreeg (in het echt, geen droom), niet wetend dat ik zwanger was! Naar schatting was het dode vruchtje zo'n 2 maanden oud. Toen kwam de droom weer boven. Nu vraag ik me af; zou de droom voorspeld hebben dat er iets mis zat in mijn buik? Dat het vruchtje zou sterven, of is het allemaal gewoon toeval?

Ik hoop dat iemand me kan helpen want ik zit er best wel mee..

judi
25 oktober 2008

Beste Zoe

ik denk dat het geen toeval is.
Want dromen geven altijd een aanwijzing op iets wat nog moet gebeuren. Sommige dromen kan je ook niet begrijpen omdat het meestal raadsels zijn.

En wat jij had gedroomd zal echt wat betekenen van je miskraam. Het was ook geen waarschuwing maar dat het gewoon zal gebeuren.

ik hoop dat ik jou een beetje heb geholpen

gr. judi