Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

achteruit rijden met de auto

J.Meijer
5 jaar geleden

Ik ben met mijn kleinzoon van 5. We stappen uit de auto. Als we doorlopen denk ik dat ik de auto vergeten ben op slot te doen. Ik zeg tegen mijn klein zoon dat hij op de trap moet blijven zitten buiten en dat ik naar de auto ga om te kijken of hij op slot is. Als ik bij de auto kom zijn er werklui bezig met de straat naast mijn auto dus ik zou straks mijm auto niet kunnen wegrijden. Ik denk dat ik dat meteen doe. Ik kan alleen achteruit het gaat snel en wat ik ook probeer ik kan niet stoppen achter mij is de haven met water ik krijg het benauwd denk aan mijn kleinzoon hoe ik hem daar op die trap heb achtergelaten en aan het water achter mij. Ik blijf maar rijden maar gelukkig niet de haven in ik kan de auto goed achteruit de hoek omrijden maar nog steeds niet stoppen. Ik wordt badend in het zweet wakker. Altijd droom ik dat ik achteruit rij en mijn voet op de koppeling en rem en kan niet stoppen. Dit keer was mijn kleinzoon erbij dus mijn gevoel heftiger. Wat betekent het??1 keer bewerkt. De laatste keer was 5 jaar geleden door Sheherazade.

5 jaar geleden
Beheerder

Achteruit rijden is regressie dus terug naar het verleden. Het water is het onbewuste en emoties, angsten enz.
Je hebt geen remmen of weet niet te remmen dat is dus doordraven of -malen.
je kleinzoon kan een stukje van jezelf zijn dat je hebt achtergelaten (innerlijk kind) of iets dat je verwaarloosd hebt.

Het werk aan de straat is een andere baan leggen, de straat is de levensstraat.
De toestand ervan zegt veel over jezelf. Is het een oude verzakte straat vol kuilen en hobbels, of is hij goed verzorgd?
Kleur, breedte, is het een padje of een snelweg, asfalt of keien, glad of ruig, materiaal en bebouwing, trottoir of niet (veiligheid) hellend of aflopend? enz. enz.

is het water een riviertje, of een grote woeste waterstroom, of een plas, helder of troebel enz?1 keer bewerkt. De laatste keer was 5 jaar geleden door Sheherazade.