Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

erg eng dik kelder monster

2 oktober 2008

hallo!

Ik droomde laatst over een chirurg die per ongeluk een kindje had later sterven op de operatietafel. Hij werd helemaal gek van frustratie en begon te schreeuwen tot mij. Ik bleek dingen te zeggen waavan ik zelf niet door had dat ik ze zei en hij werd nog kwader en kwader.

het volgende moment ben ik gevangen met mijn broertje en zusje(die ik helemaal niet heb) in een kelder door een eng wit dik monster. het lacht ons vaak uit en wij zijn 'bedienden' voor hem,
als wij hem boos maken pest hij ons om met afschuwelijke beelden zijn buik open te scheuren en er kettingen en ribben uit te trekken. Alsof ik een film kijk, wend ik mijn hoofd af.

we willen ontsnappen en het monster wil ons een voorsprong geven om er een soort wedstrijdje van te maken. we maken alvast eten voor onderweg: een boterham met kaas en tuinkers, normaal vind ik dat heerlijk maar nu smaakte het afschuwelijk!
ik zet alvast ramen open om het monster af te remmen omdat het niet tegen zonlicht kan. ik kan over een dak heen kijken en zie dat het buiten regent(in een kelder?). er slaat stoom van de grond af.
Meer kan ik me niet herinneren.

Ik kan maar niet begrijpen waar deze droom over gaat, het was zo helder..
kan iemand mij misschien verder helpen?
alvast bedankt!