Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Leven in luxe, maar toch mishandeld

Jilly
5 jaar geleden

Ik heb een luxe leven. Geen ouders of thuis, maar ik woon in bij een rijke man die mij in huis heeft genomen. Dit geeft hij ook nog met andere kinderen gedaan. Je kunt het zo gek niet bedenken of hij heeft het. Een thuis bioscoop een zwembad heerlijke grote luierstoelen. Een Private jet en een paar Range Rovers. Alle materie is in en rondom het huis aanwezig. Ik leer in het huis een jongen en nog een ander stel kennen. We groeien met zijn 4en op. Dan bloeit er iets op tussen mij en de jongen. Wat ben ik verliefd. We interessen ons voor allerlei dingen. Het leven lacht ons toe. Vervolgens draait de jongen om als een blad aan de boom. Hij wordt streng gelovig en hij controleert me, achtervolgt me om te kijken of ik wel naar het gene toe ga waarvan ik had gezegd dat ik daar heen ging. Hij mishandeld me, hij houdt me in 1 of andere klem zodat ik moeilijk kan ademen. Al het spontane of creatieve in mij zuigt hij er uit. Het ergste aan de hele situatie vind ik dat ik weet dat ik er mee moet stoppen, maar toch in de relatie blijf en ergens ook wel blij ben dat ik aandacht krijg. Weliswaar op een zeer negatieve manier.

Als ik wakker word overheerst mij het gevoel van intense liefde, schaamte, buikpijn, onrust en vast zittende schouderbladeren en rug.

Ik vraag me af wat deze droom mij wil zeggen.

5 jaar geleden
Beheerder

Wel al dat klatergoud is niets waard omdat je niet gelukkig kunt zijn met veeleisendheid en een materialistich leven.
De leegte zal je inderdaad opeten.
Hier gaat het om het Blauwbaard motief, hij mag alles jij moet in alles gecontroleerd worden, het is een gouden kooi en een Procrustesbed.

Jilly
5 jaar geleden

Bedankt voor de reactie! Ik heb momenteel al bijna 2 jaar geen relatie en heb nauwelijks tot geen nieuwe contacten met mannen. Wat wil het mij zeggen?

5 jaar geleden
Beheerder

Dat je wellicht naar andere waarden moet kijken dan uiterlijke schijn en luxe.
Of je zou het met Donald Trump moeten aanleggen. Haha