Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

boodschap

ashley
16 jaar geleden

Nog geen jaar geleden is mijn oma op een dinsdag ochtend overleden, precies die week ervoor op maandag/dinsdag nacht heb ik gedroomd dat er iemand in een kist lag (maar die kist was zwart van binnen kon niet zien wie erin lag) om de kist heen stond mijn familie kon ze zo allemaal opnoemen wie het waren, dinsdags een uur ongeveer voor mijn oma overleden is was ik aan het werk, me moeder kwam hier langs, ze wou weg gaan, en ik zei tegen me moeder hoop niet dat er vandaag iemand overlijd, ik zei dit onbewust, waarna een uur later mijn moeder me moest opbellen dat me oma was overleden, kan het zijn dat dit onbewust een teken is geweest? wie kan me helpen?

16 jaar geleden

Ik begrijp niet veel van volwassen taal enz.... want ik ben slechts 11.. Maar als je droomd over een kist waar het zwart van binnen is dan is het een boodschap geweest dat er werkelijk iemand dood ging maar dat de droom niet kon vertellen wie.
Ik zelf heb altijd dromen dat er iemand zwanger word en dat het dan ook werkelijk gebeurd. Dus sommige dromen zijn berichten.

16 jaar geleden

ja het kan natuurlijk zijn dat dit een boodschap was vantevoren, vooral ook door wat je onderbewust zei.
Dromen zijn goud waard, ze vertellen je heel veel.
heb je wel eens vaker voorspellende dromen gehad?
liefs

ashley
16 jaar geleden

heb regelmatig voorspellende dromen, maar kan ze niet altijd onder brengen in realiteit, dat is juist het vreemde, pas als iets gebeurt is besef ik ook pas dat ik het vlak daarvoor heb gedroomd.

Kim
16 jaar geleden

Hallo Ashley,

Ik denk dat het best een teken kan zijn geweest. Mijn moeder heeft me wel verteld over dat ze op een nacht een sterk voorgevoel (geen droom dus) kreeg dat haar oma overleed (het teken voor haar zou bij mij als, toen nog, baby weg komen) en smorgens hoorde ze dat haar oma idd overleden was. Een paar weken (of maanden) later droomde ze dat haar oma haar opa kwam ophalen en smorgens werd ze gebeld dat opa overleden was... Tja dat kan toeval zijn, ik weet het niet. Maar ik denk wel dat er mensen zijn die die singnalen op zouden kunnen pakken...

Ik heb hier zelf geen ervaring mee, niet dat ik me kan herinneren iig...

Groetjes Kim