Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Coole jongens

Ce
5 jaar geleden

Hoi allemaal,

Vannacht droomde ik het volgende:

Ik was op school en het bleek dat de school gesloten was. Ik was eerst wel in de school en alles was verlaten en rommelig. Ik liep naar buiten en er lagen allemaal fietsen op de grond.
Ik fietste weg.
Ik kon 2 wegen kiezen. Via het snelle korte bospad (met plassen water dus dan werd ik vies), of een omweg maar wel via tegels. (Kiezen voor avontuur?) Ik koos voor het bos pad omdanks dat andere mij naar de andere kant lokte.
Ik kwam op de parkeer plaats voor mijn huis en daar stond een groep jongens. Het waren de populaire (coole) jongens. Ik was bang voor ze. Ik zag er eentje skateboarden.Ze zeiden mij tot verbasing aardig gedag en ik werd toegelaten in de groep. Ik gaf ze een box zoals jongens dat doen. Ik voelde me echt geaccepteerd en toegelaten en ik voelde me stiekem ook eem beetje een bad boy. (In het echt ben ik dit helemaal niet haha. Misschien een verlangen? Of mijn ego?) Wel was het zo dat de jongens snel weg gingen en niet echt aandacht meer aan mij gaven en ik er er maar een beetje achter aan hobbelde. (Misschien wil de droom zeggen dat ECHTE vrienden beter zijn dan deze populairen mensen die er niet voor je zijn in moeilijke tijden???)

Toen ging mijn wekker en werd ik wakker.

5 jaar geleden

Een school die gesloten is duidt dit naar onzekerheden over prestaties en vaardigheden. De school die rommelig is, kan te maken hebben met wat onrust in jezelf. De fiets brengt je naar je doel. Je kiest niet de kwaliteit, maar het lastigste binnendoortje. Lastig maar sneller. Daarmee maak je het voor jezelf wel erg moeilijk.

De jongens laten je onzekerheid naar boven komen. Jij bent toch niet minder dan anderen? Het onbekende is vaak spannend. Je hebt behoefde aan een ontspannen houding naar anderen toe. Ben je een beetje introvert?

Ce
5 jaar geleden

Bedankt Esme!

Tijden niet zo'n kloppende uitleg gehad! Je doet het goed!

Ja ik ben wel introvert maar ik ben wel sociaal vinden mensen. Toch heb ik wel veel tijd voor mezelf nodig om op te laden en ben ik niet de hele dag aan het socializen. Van waar je vraag :) ?

Groet en fijne week!,

Ce

5 jaar geleden

Als je introvert bent, dan kun je wel sociaal zijn. Introvert zijn is een karaktereigenschap, die je gewoon mag accepteren. Het is raadzaam om goed naar je lichaam te luisteren om niet over grenzen te gaan. Dat geeft stresssituaties. Vaak is men wat meer in zichzelf gekeerd en overleggen veel met zichzelf. Men heeft ook tijd nodig om zich terug te trekken om zichzelf op te laden. In de link lees je de vooroordelen van introversie [www.desuccesvolleintrovert.nl]
De jongens laten je onzekerheid naar boven komen. Vandaar mijn vraag over introvert zijn.

5 jaar geleden
Beheerder

Quote

(Misschien wil de droom zeggen dat ECHTE vrienden beter zijn dan deze populaire mensen die er niet voor je zijn in moeilijke tijden???)

Die laatste zin is juist.
Deze knapen geven geen moer om jou, zolang je stoer doet accepteren ze je, maar als je zwakte toont zetten ze je aan de kant.
Zo wil jij niet zijn. Of hoogstens een beetje bravour. Typisch mannelijk gedrag. Stelt niks voor als je iemand zoekt die je begrijpt of helpt. Vrienden vallen zelden op en leer je pas kennen als het minder goed gaat.

Je kiest de geplaveide weg toch niet? dat is juist geen avontuur.