Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Terugkomende droom

16 jaar geleden

Beste mensen,

Ik had een vraagje. Ik heb een hele nare droom gehad, en wat het nog erger maakte is dat ik precies hetzelfde droom eerder heb gehad en ik denk dat het wat betekend. Alleen ik weet niet wat.

Ik droomde dat ik in Amsterdam was, maar dan met een soort van Times Square/Las Vegas look. Dus heel druk allemaal en van die lichtgevende borden. Alles ultra chic zeg maar. Op een gegeven moment komt mijn zusje aanlopen met 2 vriendinnen. Ze is uitgeweest maar ik ben daar boos om omdat ze straf heeft (in het echte leven heeft ze ind. straf) dus ik geef haar klappen op haar billen en probeer haar oor te draaien. Op dat momet vliegt er een vliegtuig (een grote boeing) over ons...maar ik merk dat ie behoorlijk laag vliegt, want zijn staart botst bijna tegen het dak van een klein schuurtje...Op het moment dat ik dat denk en naar het vliegtuig kijk, dan stortie neer. (Ik realiseer me dus op dat moment dat ik deze droom eerder heb gehad)

Er vindt geen explosie plaats, maar gelijk hoor ik geweer schoten, van die takatakataktaka....dus die automatisch afblijven gaan zoals rambo die altijd had. Dus wij beginnen te rennen, en rennen het gebouw in waar wij dus voor stonden, dit blijkt een hele chic hotel te zijn en wij rennen naar de achterdeur. Dit is een draaideur en er staat een oud picolo mannetje. Voor de deur liggen van die lange dekens een soort bont of vachtprint en ik neem er eentje mee want ik denk dat we die later wel nodig zullen hebben. (Tweede herkenningspunt uit vorige droom)

Als we buiten het gebouw zijn, merk ik wel dat het grauwer en rustiger is dan voor het gebouw. We rennen nogsteeds hard door, want nog steeds hoor ik gunshots. Er zijn ook overal militairen. Ik zie een groep jongeren (een beetje rebels) en die militairen lopen erop af...en schieten en schreeuwen. Wij rennen voorbij maar ze kijken niet op of om naar ons. Ik denk dan bij mezelf als ze ons maar niet schieten(derde herkenningspunt). Ik zie mijn zusje harder rennen en schreeuw nog naar haar dat ze niet te hard moet, want ik wil haar niet uit het oog verliezen, we moeten bij elkaar blijven schreeuw ik nog. En ben bang dat ze ons of haar gaan neerschieten. Op dat moment vind ik het genoeg en dwing ik mijzelf om wakker te worden....

Kan iemand mij helpen?? Om een juiste uitleg te kunnen geven voor deze droom?

Alvast bedankt!

*Shannelle*1 keer bewerkt. De laatste keer was 16 jaar geleden door Shannelle.