Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

mijn kat wordt mishandeld

chacok
16 jaar geleden

Vannacht droomde ik dat mijn kat mishandeld werd. Ik zat zelf in een soort glazen ruimte en mijn kat in een andere ruimte met allerlei mensen die ik niet ken. Ik kon niet bij mijn kat komen, maar kon alles wel zien door de glazen wand tussen ons.. Hij is heel lief van aard en nieuwsgierig dus ging hij naar de mensen toe. Elke keer kreeg hij een stomp of een trap. Toen ik uiteindelijk bij hem kon komen was het dus te laat.

16 jaar geleden

|:( ik kan hier echt niet tege, zelf heb ik ook een paar katten en ik heb ook een sterke band met ze,

jowan
16 jaar geleden

Als al die mensen die katten hebben, die beesten nou eens gewoon thuis of aan de lijn houden en niet door de buurt laten stropen met alle overlast van dien, zou ik een hoop minder de neiging hebben ze te meppen.........
katten zijn per slot van rekening roofdieren en geen huisdieren.
als ze in mijn tuin komen en ik heb het in de gaten, krijgen ze het zwaar, reken daar maar op!

16 jaar geleden

dus!

jesteltnixvoor
16 jaar geleden

ik weet zeker als jij met 1 vinger mijn kat aanraakt krijg jij het zwaar, reken Daar maar op, ik zou het alleen bij honden doen

16 jaar geleden

ik wou dat jij een kat was die voor heel zijn leven binne bleef

jowan
16 jaar geleden

Stelt allemaal niet zoveel voor: 1 meter regenpijp onder 45 graden schuin de grond in, blikje tonijn onderin, wachten tot de kat erin zit en dan een paar scheppen zand erop, paar dagen laten zitten en geen haan die ernaar kraait!
Zo zijn er toch al een aantal katten uit mijn tuin verdwenen.
Als die katteneigenaars nou eens wat minder sentimenteel doen over een gewoon beest dat thuis of aan de lijn gehouden moet worden zodat anderen daar geen last van hebben, zou dat allemaal niet nodig zijn.
Een paard of een hond of een goudvis laat je ook niet bij de buren de tuin volschijten.

16 jaar geleden

mijn kat heeft spuitpoep, die stuur ik ff naar jou ramen als jij er niet bent:<>

daphnenicola
16 jaar geleden

Bedoel je nu dat je katten niet mishandelen zou maar honden wel?
Zo ja, wat ben jij dan een ontzettend laag iemand, zal ik jou eens in elkaar trappen omdat ik niks aan zo´n laag stronthoopje als jou heb?

daphnenicola
16 jaar geleden

Mijn reactie was bedoeld voor jesteltnixvoor met het kinderachtige emailadres:1 keer bewerkt. De laatste keer was 8 jaar geleden door Sheherazade.

lol
16 jaar geleden

kom maar, nee zo bedoelde ik het niet, ik heb echt niks tege dieren, ik bedoel, honden bijten terug, dan ziet hij dat hij zelf fout bezig is. dus ik zou het alleen bij honden doen omdat die meestal wel wat kenne doen.

ja?!

Esther
16 jaar geleden

lekker kinderachtig dit...het gaat hier toch over de betekenis van dromen..je bent gek geworden

wtf
16 jaar geleden

nou vertel jij eens wat het betekend dan 'mevouw het is net me docent'

Stef
16 jaar geleden

Dat is echt zó sneu hè, dat je zo met dieren om gaat! het zijn wel andere levende wezens hoor, ik denk dat je ook niet zou willen dat zo iets met jou huisdieren ( als je die hebt ) gebeurd.

16 jaar geleden

daar ben ik het gewoon compleet mee eens.

henk
16 jaar geleden

Ok dit zou over dromen gaan??? waarom komt er dan een Mongool die geen leven heeft, he Jowan, ff vertellen dat ie het leuk vind om dieren te mishandelen. Wow man jij bent echt een vent. Cool hoor.
Mensen met problemen moet je helpen en niet opfokken.

en laten we eerlijk zijn Jowan dit heb je nog nooit gedaan he? een kat vermoorden, het klinkt alleen stoer zo op het internet, niemand die je verhaal kan bevestigen of ontkennen. GET A LIFE!!!! LOSER!!!!!!!

ok
laters vrolijke vrienden en jowan(gedragsgestoorde debiel)

16 jaar geleden

blij dat jij er ook zo over denkt, ik geef je helemaal gelijk henk , alleen maar woorden maar volgens mij geen daden. waarschijnlijk heb je thuis een tekort aan aandacht of word je daar ook niet meer gerespecteerd omdat je groter doet dan bent, jowan. en probeer je hier aandacht te krijgen,

foppie ;)

wtf
16 jaar geleden

oja, nog even voor daphnenicola. mijn email adres is niet kinderachtig, hij bestaad gewoon anders kan ik hem niet gebruiken, verzin er zelf maar 1 die nergens op slaat, je kan hem hier niet gebruiken dan. okee ;)

jowan
16 jaar geleden

Jullie begrijpen het niet helemaal, denk ik. Chacok heeft een probleem; zo ernstig dat ze er naar van droomt. Ik denk haar te kunnen helpen met het advies haar beest thuis, onder controle te houden. Dan ben je gelijk van alle onrust af. Plus dat de buurt geen last meer heeft van loslopende roofdieren, die misschien gedomesticeerd zijn, maar het blijven stropende, spelende roofdieren die overlast veroorzaken. En ja, net zoals muggen, wespen, vliegen en mollen heb ik ook katten gemept. Daar is niks aan overdreven. Als ik de eigenaar verscheidene keren heb gemeld dat ik last heb van zijn dier blijft me niet anders over dan op te komen voor in dit geval, mijn goudvissen , die de een na de ander uit mijn vijver worden gestroopt door katten en mijn tuin. Dat heb ik zelf waargenomen.
Ik ben waarschijnlijk uit een andere generatie, 1950, heb veel op de boerderij gewerkt en ben heel veel met dieren omgegaan. Ik heb respect voor dieren en alles wat er leeft en groeit, maar ik kijk er toch iets anders tegenaan dan de eigenaresse van dat schoothondje wat tegenwoordig een jasje aan moet als de r in de maand komt. Ik heb dieren mee helpen slachten, want ja nieuwe generatie, dat lekker plakkie worst komt wel van een dier en niet uit X Y ungelöst! Als ik de reclame folders zie tegenwoordig, wat je allemaal moet kopen voor je kat of hond, dan spreekt daaruit een houding ten opzichte van dieren waarvan ik moet rillen, echt niet reeël meer. Dieren zijn dieren en staan daarom onder en ten dienste van mensen, zo is dat altijd al geweest. Maar de sentimenten die katten en hondenbezitters nu ten toon spreiden, liggen tegen de grens van het ziekelijke aan of gaan er zelfs overheen.
Ik denk dat juist díe mensen thuis en elders relatie- en aandachtsproblemen hebben, wat met dat dier gecompenseerd moet worden. Kan en mag van mij allemaal, als ik er maar geen hinder van hoef te hebben. Het is alleen mijn ding niet.
Hou je dier gewoon thuis of aangelijnd, heb jij de rust dat je dier niets overkomt en niemand die er last van heeft en zich eraan ergert. Ik beloof je dat mijn goudvissen niet in je tuin komen schijten of je bloemperken overhoop krabben. Dan eet ik ook lekker die tonijn zelf op.......

peter
16 jaar geleden

okee opa uit een andere generatie die dus oo niks van deze generatie begrijpt. ;)

Obs
16 jaar geleden

Denk je dagt je droom uitgelegd wordt, krijg je tips hoe je katten het effectiefst kan omleggen! Handig

16 jaar geleden
Beheerder

ja echt he, misschien is hij wel dement joh, trek het je maar niet aan, zulke mensen heb je gewoon.