Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Flauwvallen, vreemde leraar, schooltas, boeken

16 jaar geleden

Ik snap een paar dingen niet in één droom:
een vier dingen die k wil weten betekenen:
- Ik pak de boeken uit mn schooltas en vertelde dat ik graag verder wil leren, en vertelde het tegen de leraar dat ik de studiewijzer en huiswerken nodig moet krijgen, zodat ik snel kan afronden.

- De leraar weigerde het te helpen en zei dat dat niet hoeft terwijl anderen wel moesten doen. Met boosheid zei ik Nee..ik wil het zelf leren! Zomaar pakte hij mijn boeken mee en wilde niet dat ik het leerde. ik pakte mn boeken terug en zei Hoe durfde je zoiets te doen?

- me klas deden niks en waren stil en durfden niks. Opeens viel ik flauw op de grond en voelde energie bijna verloren. alsof ik alles voor anderen en mezelf ging opkomen. toen ik wakker werd, zag ik nog steeds op de plek waar ik flauwgevallen was. ze deden het niks. de leraar was een slechte persoon en wilde alleen maar tijdens de les kletsen.

- Ik besloot de boeken in mijn tas indoen en ging uit de klas. een jongen wilde ineens met mij meegaan en zei tegen mij: het spijt me..ik zag dat hij zich schuldig voelde. ik zei: het is al goed. we waren buiten en ik was mijn tas bijna verloren, toen het gebeurde dat de tas viel van de sfeer waar er veel water lag in de fortuin met vloeiende banen. (alsof het een rivier is) hij en ik draaiden me om en renden naar mijn tas te pakken. gelukkig had ik hem al! De boeken waren niet nat..?!


Wat betekenen dit allemaal?
- flauwvallen
- boeken goed voor mezelf houden
- de leraar en de klasgenoten deden het niks
- de schooltas hebben redden.
- de boeken waren niet nat!

gggc
14 jaar geleden

Je spaced