Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

voor een vriendin

henkjan
14 jaar geleden

Ik droomde nl heel kort:
het begon ook heel gek, ik draaide in edwin zn auto in een bult zand. De auto gleed achterover de zandberg in, ineens zat ik achter in met sharona en we zakten in de diepte en ik zei, wees niet bang.
Ik zie mn voet naar voren schieten om met mn voet op de toeter te drukken zodat iemand ons hoort.
Tsja en toen schrok ik wakker!!!
Al met al duurde de droom volgens mij ook maar amper een minuut.

hallo allemaal ,ben benieuwd of jullie hier iets op weten ?
ze iis erg benieuwd en zit er best mee zodoende
groet henkjan

14 jaar geleden

Hallo Henk Jan, tegen iedereen zeg ik dat ik het niet beroepsmatig doe, en ik alleen schrijf wanneer mijn gevoel dit ingeeft. Ik hoop door mijn uitleg of jouw vriendin zich hier beter in kan plaatsen. Ik hoor graag of dit positief is ontvangen.

Droom uitleg:
Je vriendin krijgt als het ware een boodschap door vanuit het onbewuste, dat in het werkelijke leven het haar even tegen zit en dat ze voor haar gevoel vast zit in een bepaalde benarde situatie. De droom wilt haar laten zien dat ze een sterke vrouw is en alle vertrouwen heeft dat het goed komt, ook belooft ze dit aan haar dochter (weten doe ik niet zeker of dit om haar dochter gaat maar wel iemand die ze heel erg lief heeft). Levenskracht en strijd is duidelijk wel aanwezig, juist omdat ze beschermend is. Ze roept hulp tot zichzelf maar wilt ook gehoord worden. Het onbewuste (de droom) geeft als bevestiging dat ze het kan in het werkelijkheid uit de benarde situatie kan komen. Nu nog doen.

Mijn persoonlijk advies naar haar: Leer praten met anderen over je werkelijke diepe intense emoties, dus niet alleen de basis. Praten kan inzichten geven om stappen te kunnen maken tot haar zelf en voor der gezin.

Mijn lijfspreuk voor haar is: "Geloof en vertrouw in jezelf en niet om het een ander dat te geven". :))

Met vriendelijke groet,

Asmara Flower

(ik probeerde smiley tekens te verwijderen maar dat ging niet meer, maar bekijk het leven met een glimlach bedoelde ik )3 keer bewerkt. De laatste keer was 14 jaar geleden door Asmara Flower.

henkjan|{lightshinning}
14 jaar geleden

Hoi vriendje,
Zat met kippevel toen ik het las....
Ik denk dat het wel klopt.
Ben met iets bezig waar ik nog niet uit kom.
Als ik er "klaar "mee ben , vertel ik het jullie.Vandaar ook dat ik me op het sporten wil storten..
Bedankt de vrouw namens mij!Heeft ze een site?
Spreek je snel.
liefs X

hoi asmara ,bij deze ,had zelf ook al zo,n gevoel ,maar moest inderdaad bevestigign hebben ,heb ook het gevoel dat er iemand energie uit haar trekt en ze heeft de laatste jaren hevige maagpijn en ze kunnen het niet vinden ,{ik ook niet}heb je daar ook een gevoel bij en inderdaad ,heb je ook een website?bedankt in ieder geval ,heb op hyves iemand in mijn vriendengroep die een lijfspreuk heeft ,delen is helen ,en warempel ,klopt ook nog!
bedankt.en ik hoop snel weer wat te horen!

groet henkjan