Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Angst Droom

Strongest_Link
3 september 2008

Hallo,

Ik wil graag jullie mijn droom van afgelopen nacht vertellen aangezien het mij bezig houdt en ik heel graag de betekennis er van wil weten.
Dromen heb ik altijd heel goed kunnen onthouden en ze zijn nooit echt een lijn maar allemaal stukjes aan elkaar geplakt.
Nu mijn droom.
Ik ben thuis en ben met mijn gewonen dingen bezig. Ik hoorde een geluid vanuit de gang maar gaf er geen aandacht aan.
Ik ging eten maken en daar na verder met wat andere dingen maar ik weet niet precies wat.
Toen ik naar bed wilde ging ik eerst kijken of alle deuren op slot waren. Ik liep de gang in tot aan de voordeur en zag dat hij helemaal open stond het slot was er uit gehaald en ik raakte meteen in paniek wand ik voelde meteen dat er iemand bij mij binnen was geweest.
Ik ging naar de buurman maar wat ik daar deed weet ik niet.
Het is heel raar maar ik was in eens in de straat waar mijn ouders wonen.
Het was heel donker en ik ging bij mijn ouders naar binnen en vertelde was er bij mij thuis gebeurt was.
om de een of andere reden vroeg ik mijn vader met wie ik eigelijk al jaren geen goed contact meer heb of hij alsjebliefd bij mij wilde blijven slapen omdat ik niet alleen durfde te zijn.
Ik kreeg geen antwoord.
Ik weet dat hij met mij de achtertuin in liep hij keek mij even aan en toen zag ik hem niet meer maar stond ik alleen in de donkere tuin.
De droom slaat over en ik zit de speeltuin vlak bij waar mijn oma woond.
Hier is het ook donker alleen wat licht van de straatlantarens. Ik zit op de grond en sta daarna op en loop de speeltuin uit langs het hek.
Opeens hoor ik een telefoon over gaan die in de speeltuin ligt, terwijl de telefoon over gaat zie ik een man lopen die hard lacht.
De man kan ik niet goed zien het enige wat ik zie is een donker figuur dat langzaam vooruit loopt.
Om de een of andere reden weet ik dat hij bij mij binnen is geweest en dat hij het slot uit mijn voor deur heeft gehaald.
Ik probeerde dingen te roepen maar de woorden kwamen er moeilijk uit.
Dit is het einde van mijn droom.
Ik werd wakker in paniek.

Sorry dat het zo'n lange lap tekst is geworden Maar ik hoop dat iemand mij kan helpen met wat deze droom betekend.

Alvast bedankt.

Dennis

5 september 2008

Hallo Dennis,

ik doe dit niet beroepsmatig wil ik als 1ste even zeggen. Ik wil graag mensen helpen, alleen als mijn gevoel mij dat ingeeft. Bij het lezen van je droom kreeg ik het volgende gevoel:

Als persoon zijnde ben je een gesloten persoon ( sloten op je huis en huis staat voor jezelf). Er is een bepaalde emotie herinnering (pijn, verdriet, verlies) wat jij van binnen in vast houdt. Het onbewuste is deze emotie aan het verwerken voor je wat te maken heeft met vader en zoon relatie. Telefoon is dat iemand jou wilt bereiken vanuit geestelijk wereld, die heen is gegaan. De lach, een teken zoals jij hem kent maar ook dat het goed gaat met hem. Deze persoon is bij je langs geweest, iemand die jou in zijn hart heeft gesloten. Naar mijn gevoel is het jou opa ( zeker weten dat kun jij alleen plaatsen).

Dat je in paniek raakte in je droom kan idd ook voor jou als werkelijkheid aanvoelen omdat het slot was verwijderd. Jouw huis waar jij je veilig in wilt blijven voelen. Naar alle waarschijnlijkheid ben jij dat zelf die het slot heeft verwijderd. Ook al heb je deze daad van jezelf niet gezien. Tenslotte in sommige dromen worden emoties met behulp van gidsen dit geopend om het te verwerken. Hoe vreemd dit ook klinkt voor je. Je creeƫrt, of anders gezegd je bent aan het ontwikkelen. Je gaat verder met je toekomst en tegelijker tijd het verleden aan het verwerken, juist om door te gaan en niet meer stil te staan.

Het is in iedergeval een positieve droom tot jezelf! Stappen die je aan het ondernemen bent wat meer berusting gaat geven.. ;)

Ik hoor graag of je hier iets terug herkent en of dit je een beetje geholpen heeft tot inzicht van je eigen droom krijgen.

Met vriendelijke groet,

Asmara Flower

slapeloos
19 september 2008

ik heb een droom dat er iemand bij me op bed zit aan het voeteneind en het enigste dat er door de pesoon gezegd word is moet ik het afmaken ik help je wel wat kan dit betekenen? help please al 4 nachten het zelfde