Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

droom van mijn dochter

5 jaar geleden

Mijn dochter droom nooit. Vandaag vertelde ze dat ze toch twee keer iets raars gedroomd had. Ze had namelijk haargroei op haar bovenbenen en de tweede keer wat haren op haar voeten.
Op haar voeten was het heel minimaal, meer het begin van maar op haar bovenbenen waren het dikke lange zwarte haren.

Graag jullie hulp hierbij.

5 jaar geleden

Haren zijn het symbool van persoonlijke krachten. Haren staan voor kennis en psychische energie. Haargroei op andere plekken als het hoofd zijn niet graag gewenst bij vrouwen. Gladde benen vertegenwoordigen een schoonheidsideaal. Het haar zou de verandering naar een vrouw of volwassenheid kunnen tegenstribbelen. Voeten symboliseren basis en stabiliteit. Het duidt op een verlangen verstandiger en meer praktisch te zijn. Hou beide voeten op de grond. Haar op het lichaam staat ook voor de primitieve mens.

5 jaar geleden

Dankjewel! Ze zit in een lastige tijd en moet belangrijke beslissingen nemen. Is dit een teken dat ze dit aan kan als ze geen vertrouwen heeft in zichzelf?

5 jaar geleden

Het kunnen ook de hormonen zijn. De droom is wat summier uitgelegd. Ik kan er daarom niets anders over zeggen. Het is belangrijk om met beide voeten op de grond te staan en bewust te zijn, met wat ze doet. Bewuste keuzes maken helpt al om doelgericht te werken. Ze kan ook oude idee├źn ontgroeid zijn. Haar als vol te benaderen helpt bij de groei naar volwassenheid.

5 jaar geleden
Beheerder

Haren op de benen?
Jackal and Hyde?
Het is half dier, half mens, dus half bewust en driftmatig (ook seksueel, als Pan)
Wie weet nog een paar bokkenpootjes. LOL.

Kan het begin zijn van een mannelijke invloed in haar leven.
Het avontuur enz.

5 jaar geleden

Esme en Sheherazade.............bedankt, ga het doorgeven!