Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Benen werken niet meer?

Jimmy
14 mei 2007

Ik had laatst een droom, waarin me benen niet meer werkten.
Ik kon nog wel lopen alleen héél sloom maakte niet uit hoeveel kracht ik zette.

Ik vraag me af wat dat inhoud..
Toen ik wakker werd waren mijn benen wel moe.. net alsof ik de hele nacht gerend hebt.

Iemand met zelfde droom?:P

destiny
15 mei 2007

ja ik heb dat ook heel vaak gedroomd. en als ik wilde rennen kwam ik maar niet vooruit alsof ik werd tegen gehouden door de wind. en mijn benen zaten aan elkaar vast tot aan de knieen.

maar ik heb het ook even nagevraagd en men zegt dat dit komt doordat je op een bepaalde manier ligt. je ligt dan waarschijnlijk met je benen gekruist.

ik weet het ook niet hoor..

heeft iemand nog een ander alternatief

nicole
17 mei 2007

ik heb dat ook heel vaak..
laats droomde ik dat het leger achter me aan zat :S
en ik rende keihard weg.. maar opeens kon ik niet meer rennen en ook niet meer lopen..
net of ik aan de grond vast zat..
toen raakte ik in paniek en werd ik wakker..

misschien betekend het dat je ergens bang voor bent ofzo..?
ik weet het ook niet..

molly
22 mei 2007

hoi
het kan ook betekenen dat je te hoge eisen aan jezelf stelt.

groetjes molly

Pluk
5 juni 2007

Hay,

Oeiiiii......ik droom dit ook zo vaak. Het is echt vermoeiend. Vaak kan ik er ook nog heel slecht bij zien, vreselijk haha. Laatst droomde ik dat ik in een theater zaal zat en over alle rijen stoelen moest klimmen om Marc Marie Huijbrechts te groeten......maar ik kwam de stoelen niet over....ik voelde me zwaar en alles ging traag.....ik kwam er niet.
Misschien een soort onvervulde wens ofzo.

Groetjes Pluk

William
27 juni 2007

Ik heb die droom ook regelmatig, dat ik aan het rennen ben en dat ik 1 mm per seconde ga. Ook een keer dat ik aan het vechten was en het leek net of ik onder water zat zo sloom. of dat ik in een belangrijke voetbalwedstrijd aan het spelen ben(ik zit niet onder voetbal) en dat ik de bal niet vooruit krijg. het is ook heel vaak dat ik heell wazig zie.

groeten. Willam

VD
23 juli 2007

* Een droom waarin je probeert te rennen, maar niet van je plaats komt geeft aan dat je eigelijk weinig vertrouwen in jezelf hebt. Het kan ook een fysieke oorzaak hebben, namelijk het moment van REM slaap, waarin je tijdelijk even verlamd bent. *

Dit stond er in het woordenboek... Ik heb er zelf namelijk vroeger ook heel veel last van gehad.. en steeds had ik dezelfde droom met dezelfde achtervolger op dezelfde plek.

Ik heb ook vaak als ik heel erg boos ben op iemand en ik ga dan dromen dat ik met die persoon aan het vechten ben.. dan gaat het ook allemaal heel erg zacht en langzaam zodat ik die ander niet pijn kan doen.. als ik dan wakker word ben ik helemaal overstuur en boos omdat ik mijn frustratie in mijn droom niet kwijt heb kunnen raken omdat ik diegene geen pijn heb kunnen doen.. Dit is ook heel erg frustrerend want dan is mijn hele dag verknald!

michael
26 juli 2007

hallo daar! :)
ik heb het wellis gahad maar geen aan dacht aan besteet want men nog jong en zo geen zorgen aan het hoofd:)
... maar nu je ik het zo lees na ik heb gedroomd dat ik aan het vechte ben of heel hard weg ren maar het gaat te langzaam weet je dan is het wat ik me heriner zo lang zaam dat wacht ff even iets tussen door.:P wis je dat je 5 droomen op een avond hebt en eigeljk maar 1sec duren :P dat begrijp ik echt nie hoor maar goed het is te langzaam en het is net of alles in water af speelt dan gaat ales ook zo lang zam en meer weet ik niet meschien heb je er wt aan mazzel en droom ze ;););););)

Danielle Mariska
26 juli 2007

dit soort dromen heb ik ook wel is gehad alleen dan ietsje anders, soms droom ik over vuur of dat iets wat me dierbaar is dat dat in de brand staat, en dat ik er dan voor weg moet rennen alleen 't gaat het ene moment heel sloom en het volgende moment gaat alles zo snel dat ik de helft er van daarna niet meer weet :p nja heel erg vaag dusja

michael
27 juli 2007

goden morgen hoi wat ik laats hat was iets raar nouw ik dromden dat ik in water aan het zwemmen was en ik naar boven wouw swemen dus ook heel sloom he :p maar toen ik bijna boven was toen kon ik niet meer zwemen nouja eigelijk wel maar ik kwam niet meer vooruit en toen verdronk ik en dat leek bespijn te doen en toen ik waker wert toen had ik het gevoel nog steets van die droom ik weet het antwoort niet echt op je vraag maar wet wat je bedoelt dus suc6 groetjes