Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

droom verklaren

Neeltje
5 jaar geleden

heb onlangs een droom gehad die door men hoofd blijft spoken. Nu zou ik willen weten wat hij wil zeggen.
De droom gaat als volgt:
Ik ben met men vriend op een feestje in place de nous. op een bepaald moment komt er een koppel binnen dat we kennen. We zeggen hen goedendag maar ze negeren me het is alsof ik niet besta voor hun. En ze gaan enkel babbelen met men vriend die niet merkt dat ik genegeerd wordt. Een vriendin (men buurvrouw/vriendin in het echte leven) komt naar me toe en zegt van wat is dat allemaal. zij had ook gezien dat ik genegeerd werd. ik zeg haar geen idee maar ik wil het wel weten.
Dus ik stel me recht en ga naar het koppel en men vriend. Ik vraag aan de man wat er scheelt? waarom ze mij negeren? En het volgende moment verandert hij in een brandende kaart, zoals een vuurwerk stokje zo. en daar stopt de droom.

Graag beetje info

5 jaar geleden

Als je negeert wordt, geeft het aan dat er toch een onzekerheid in jezelf bestaat. Vaak is er een gevoel die je zelf creƫert om niet gehoord te worden. Als je onzeker overkomt is het voor anderen ook lastig om soepel in gesprek te gaan, want door onzekerheid bestaat er een blokkade. De droom kan te maken hebben met het echte leven.1 keer bewerkt. De laatste keer was 5 jaar geleden door Esme.