Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

motor gereden en in de kerk

5 jaar geleden

Hey,

Was mijn droom de hele dag kwijt wat ik jammer vond maar nu schoot hij me ineens weer te binnen..

Ik ging een vriendin bezoeken ver weg van mij maar ging daar heen op de motor van mijn vader en ik reed heel erg hard ik dacht dat ik het getal 160 kmpu zag staan. Toch was ik er in 2 minuten denk ik ook al was het 150 km verderop.... Ondertussen stopte ik in een dorpje waar ik naar de kerk ging. De begrafenisdienst in de kerk voor mijn oma werd geloof ik opnieuw gedaan maar deze keer met allemaal gemene mensen die me niet steunde maar alleen maar af kraakten.... (gisteren in het echt was haar begrafenis en het was zo fijn en kreeg veel steun dus ik snap niet waar dit op slaat)....Daarna ging ik terug naar huis en had ik het gevoel dat er steeds iemand bij me aanwezig was een soort gids of iets... ik weet niet meer hoe ze eruit zag maar het leek niet mijn Oma alhoewel het best wel kan want ZIJ gaf me wel steun in de droom...

Daarna was ik bij een benzine station waar naast een landingsbaan was.
Het lag gewoon op een weilandje vlakbij waar ik woon in een dorpje.
Het was wel raar. Er stegen enorme vliegtuigen op ik denk wel 3 keer zo groot als echte vliegtuigen en vooral heel hoge vliegtuigen. Ik zag dit toen ik op weg was naar een huis van een klasgenoot van mij waar we iets voor school moesten doen. Zijn huis lag in een bos en het was een groot huis gemaakt van hout. Het was een beetje donker binnen..
Toen ging ik snel weg en op vakantie met mijn vader samen. Ik zei waarom nu ineens? Het kan toch helemaal niet?? Ik dacht logisch na zoals in het echt. Ik zei snel annuleer de vakantie nou. Maar het was al te laat toen kwamen we bij een grote veerpont aan waar we opgingen en het goot van de regen maar we schuilde niet. We waren de enige op de pont.
Toen aan de overkant gingen we met een bus door een stad heen. Er stonden allemaal palmbomen en het leek een beetje op zuid-Europa... er was een donkere lucht wat niet in het plaatje paste met de palmen. De bladeren waren geel van alle regen en de lucht was somber en grijs. Ik zag mensen lopen op straat vanuit de bus. Ze hadden regenjassen aan en rende snel door de regen.

Wat kan het betekenen

Groetjes van CE

5 jaar geleden
Beheerder

Je vliegt letterlijk naar die uitvaart.
De kritiek kan vanuit jezelf zijn. Zelfverwijten komen in een rouwproces veel voor.
Een benzinestation geeft energie behoefte aan. Je verspilde energie met die motorrit.
Een landingsbaan geeft iets aan van weer met twee benen op de grond komen.

De overgrote vliegtuigen zijn opgeblazen (Zelf-)beelden, hoog vliegen enz.

Daarna de blokhut in het bos dat het onbewuste is, ver van de wereld.
Later de veerpont als overgangssituatie.
Het mooie beeld van warme streken en vakantie houden wordt overschaduwd door verdriet en rouw.

5 jaar geleden

Dankjewel ook voor de andere uitleg...

hoe bedoel je met 2 benen op de grond komen

5 jaar geleden
Beheerder

Wel, landen is toch aarden?