Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Dode baby komt na 2 jaar tot leven

Mila
5 jaar geleden

Ik droomde vanacht over een baby die van mij was. Maar de baby was dood. Ik hield de baby dood in mijn armen, en had veel liefde voor de baby. Ik besloot om de baby te bewaren. Het moment erna waren kwamen wezens uit een water wereld in onze wereld. Het was geen goeds, omdat het wezen kleine monsterachtige wezens meebracht. Ze wilde alles vernielen, ook de mensen. Met dat gebeuren vloog ik in het moment waar ik de baby weer in mijn armen nam, en ik bleef staren naar hem, voelde aan zijn ledematen, en zag dat het kleine wondjes had en moedervlekken. Ik bleef de beentjes en armpjes aanraken , ik hield hem dicht tegen mij aan. Omdat hij voor mij heel bijzonder was. Ik zei toen tegen een andere persoon, ik mijn baby 2 jaar bewaard. 'Maar de baby is toch dood' waarop de ander antwoord. Toen keek ik weer en het magische gebeurde dat de baby een rood licht begon te schijnen in de linker schouder. De baby was tot leven gekomen. Ergens voelde ik in de droom dat dit moest gebeuren. De baby die nu leefde begon direct een vieze , verbrande, vette blaashuid te ontwikkelen, hij zag er akelig uit maar ik wist in mijn droom dat mijn baby veel gaat betekenen in de wereld. Dus ik hield hem vast, toen ik voorbij de wezens kwam. De baby werd op dat moment mooier, de lelijke huid drupte af, en de baby zag er mooi uit, een heldere mensen huid in zijn pure vorm.

Wat betekent dit allemaal?

5 jaar geleden

Een baby staat voor nieuw leven en nieuwe kansen. Maar deze is dood. De liefde die je aan de baby geeft heeft geen nut, want het leeft en ervaart niet meer. Het symbool van de baby hou je vast, je kan het niet loslaten.

Water is emotie. De wezens zijn de angsten en negatieve gevoelens die spoken. Een dood mens kan niet tot leven komen. In films is dat een zombie. Die fysiek en/of emotioneel zich afsluit van mensen of situaties om zich heen. Die niet te bereiken is. Die zich van binnen dood voelt en alleen maar de dagelijkse routine volgt. De opstanding van het kindje zijn oude plagen die blijven achtervolgen. De brandgeur is de geur van de duisternis of hel. Het lijkt mooier te worden, maar deze baby is een blok aan het been.

5 jaar geleden
Beheerder

Het is de ziel die gestorven of vergeten was.
Door je liefde heelt het innerlijke kind en zal een verrijking van je leven worden.
Denk dat het kind heel wat te verwerken heeft en alleen jij kunt daarvoor zorgen.
De verbrande huid wijst op verwerking van pijnlijke herinneringen.
Maar vuur is een transformatieproces.

Het was een Griekse godin die het kind dat ze moest verzorgen regelmatig in het haardvuur hield.
Dit tot schrik van de moeder. Maar daarmee werd het kind onsterfelijk en reinigde het van alle verderf.

Thetis/ Achilles.

Metaneira, the wife of Keleus, had a baby, which was given to Demeter to nurse. Wishing to make it immortal, she would set the baby in the fire at night and remove its mortal flesh.2 keer bewerkt. De laatste keer was 5 jaar geleden door Sheherazade.