Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom over leger moorden etc

Deb
5 jaar geleden

Ik heb vanacht gedroomd dat er opeens een heel leger soldaten voor mijn huis stond. Ze bleven buiten ik ging met kinderen en vriend naar boven rustig in bed liggen. M'n vriend ging steeds kijken of ze weg waren maar het werden er steeds meer! Opeens was het huis vol mensen die binnen probeerde te komen. Honden en katten NAar binnen betekende dat je vermoord werd! Sommige mensen waren helemaal gek Vd drugs en hingen zich zelf op! Het leger werd buiten als maar groter! Het zou nog ongeveer 10 dagen duren en het eten raakte op!


Hele enge vreemde droom waar ik amper uit kwam! Wie kan me vertellen waar dit mee te maken heeft!

5 jaar geleden
Beheerder

Het zijn van die crisisdromen.
Misschien zit je in een moeilijke situatie?
Honden en katten als zwervers die gered moeten worden?
De belegering zou een bescherming kunnen zijn tegen de invasie.
Het collectieve klimaat van permanente angst en bedreiging kan ook zulke dromen oproepen, waarbij de "vluchtelingen" als zwerfkatten en -honden worden weergegeven.

Misschien ben je aan het ontsporen door stress?

5 jaar geleden

Door het leger wordt je huis (jezelf) belegert. Het leger zorgt ervoor dat je onder druk wordt gezet en wordt je op je vingers bekeken. De huisdieren die binnenkomen zijn niet van jou en vormen een plaag. Deze moeten uitgeroeid worden (vermoord). Je ziel verruimen (drugs) is ook een soort van uitroeien van problemen. Men komt hierdoor in een roes, maar dat is slechts een tijdelijke oplossing. Op een gegeven moment is het voedsel (energie/eten) op.