Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

vreemde droom

6 jaar geleden

goedemiddag

afgelopen nacht beklimde ik via een ladder een hoog gebouw ,even later stond ik weer op de plek waar ik was begonnen, iemand sprak me aan en ging weer op de zelfde ladder.
in die zelfde droom kwam ik even later in een soort ondergrondse grot terecht, ik ontmoete er een jongen man en vrouw die tegenover me stonden en lachten me vriendelijk toe, op het zelfde moment stond er een groot wit gedaante achter me het wit gedaante omhelste me en zei ik moet dit ook maar van het het hogere doen
misschien weet iemand me de betekenis te vertellen ?
groetjes Gerard.

6 jaar geleden
Beheerder

Zou zeggen niet in de hoogte maar in de diepte is de liefde te vinden.
Dus afdalen in jezelf en niet de toppen beklimmen, want ze voeren je steeds terug naar jezelf.
Het hoge gebouw kan op onbuigzame trots wijzen.

De grot is het onbewuste, een soort buik van moeder aarde.
De witte figuur zou een geestelijke verschijning kunnen zijn.
Opvallend is dat het weer 4 personen betreft (Zelfsymbool).

6 jaar geleden

Een ladder is niet echt stabiel en zeker niet voor een hoog gebouw. Er is een beetje iets aan de wankel. Je gaat ook niet goed vooruit, omdat je weer op de plek bent waar je begon. Je wil op een hoger niveau, maar het schiet niet op. Wat is het….school of werk? De ondergrondse grot zie ik net als Sheherazade als de schoot (baarmoeder). Het wijst op veiligheid bescherming. De man en de vrouw geven je ook deze indruk. Deze bescherming krijg je of verlang je naar. Deze mogelijkheid of wens komt terug in het symbool van de witte gedaante die je omhelst.