Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Extreme haat naar een persoon die ik normaal leuk vind (BETEKENIS GEZOCHT!)

6 jaar geleden

Ik droomde dat ik iemand op een station zag lopen, een bekend persoon waar ik van kinds af aan al dol op ben. Dus ik tikte hem aan en zwaaide naar hem nadat hij mij aankeek. Maar hij had het druk en reageerde heel boos terug toen ik zwaaide, ik hoorde niet wat hij zei maar zag hem wel heel boos kijken en zijn mond bewoog alsof hij mij afsnauwde. Toen voelde ik mij afgewezen en werd ik opeens zo extreem boos dat ik achter hem aan rende en schreeuwde ''GODVERDOMME IK HOOP DAT JIJ KANKER KRIJGT!'' ik wilde hem echt helemaal dood hebben en duwde hem. Ik haatte die persoon plotseling tot op het bot en ik voelde de haat en agressie naar die persoon door mijn hele droom heen, ik zat echt in een agressie aanval en in een vechtmodus.

Daarna zag ik zijn kinderen in mijn droom en met hun kon ik leuk opschieten en werd ik wat rustiger. Maar toen hij terug kwam was hij een sigaret aan het roken en gaf hij zijn kinderen ook een trekje van die sigaret (terwijl ze 9 en 12 jaar waren) en toen voelde ik die haat naar die persoon in de droom terugkomen maar dan in een lichtere vorm. (ik werd niet boos om die sigaret, maar gewoon omdat ik hem weer zag)

Toen ik wakker werd haatte ik die persoon natuurlijk niet meer maar ik kan nog steeds buiten mijn slaap voelen hoeveel ik die persoon haatte in mijn droom.

* Wat betekent het als je zelf iemand haat, doodwenst en met kanker scheldt in je droom? want daar kan ik geen betekenis van terugvinden.


**Ik had die nacht daarvoor een extreem lange, pijnlijke en vermoeiende examen werkdag met mijn school waarbij ik meer dan 11 uur lang in een gebouw moest staan, dingen organiseren, rondlopen, mensen helpen en uiteindelijk na 23:45 thuis kwam met extreme spierpijn in mijn benen waardoor ik ook een zeer slechte nachtrust had, zo dat een oorzaak zijn van deze rare droom?