Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

twee vraagjes : Moeder van jonge / super echt contact

Anoniem
29 juli 2008

Ik ben zie al een tijdje een hele goede vriend van mij terug. We hebben elkaar 7 jaar niet gezien of gesproken. Nu zijn we dingen voor elkaar gaan voelen die geweldig zijn maar niet goed uitkomen op dit moment. Ze zijn iig diep en zeer intens en hebben zich in korte tijd zo ontwikkeld.

Nu droom ik heel vaak over hem en de meeste kan ik wel begrijpen. Maar het rare is dat een enkele droom zo echt lijkt, dat we in een totaal aandere wereld zijn en niets of niemand iets van ons weet. We praten niet (iig niet dat ik me kan herrineren), we kijken elkaar alleen aan en weten precies wat we voelen en denken. Ik voel als ik wakker wordt echt zijn aanwezigheid nog 'hangen'. Kent iemand dit of weet iemand wat het kan betekenen?

De droom die ik niet kan begrijpen gaat zo; Ik kom bij zijn huis aan (hij woont nog bij zijn ouders) , ik kwam niet speciaal voor hem. Ik loop gewoon achterom naar binnen, terwijl ik dat in real life niet zou durven, ken de mensen niet zo goed. Zijn moeder is een heel aardige vrouw en ik ga aan de keuken tafel zitten als of ik er al jaren binnen kom. Voelt als kindn aan huis zeg maar. We praten wat en ze vraagt mijn telefoon nummer. Terwijl ze opzoek is naar pen en papier , komen er allerlei familie leden van mij zelf ook zomaar binnen lopen.... broertje vader zusje enz. Heel vreemd. Ik laat hun het huis zien en geef ze wat te drinken , ook weer als of het de normaalste zaak is van de wereld. Het is wel een iets ander huis dan daadwerkelijk is. Maar goed dit gaat zo even door en dan opeens gaan ze weg, en ik ben nog daar. Dan zeg ik tegen zijn moeder dat we zijn telefoonnummer nog moeten opschrijven. Maar ze zegt heel vriendelijk iets in de trent van; nee hoor laat maar, hoeft niet meer meisje.

toen ben ik wakker geworden..... ik heb in heel de droom, de jongen waar ik zo'n gevoelens voor heb, niet gezien.

Graag reactie"s dankje!