Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Vreemdgaan

16 jaar geleden

Hallo,
Ik droom nu al weken constant dat ik vreemdga. Het is altijd met mensen die ik ken, vijanden of juist mensen die ik bewonderde/heb bewonderd. Het gaat er niet zozeer om wat ik doe met die mensen in de droom, maar mijn gevoel in die droom. Het is net alsof ik dan helemaal in brand sta (op een prettige manier) en ik voel me ontzettend gevleid, romantisch en gecomplimenteerd als ik vreemdga.

Droom van vannacht:
Ik zat op een internaat. Iedereen van mijn klas woonde daar ook en ook wat andere mensen die ik niet ken. Een jongen die ik in het echt niet mag, verleidde me en nam me mee de badkamer op. De badkamer was ontzettend rommelig, overal handdoeken en andere spullen die je op de badkamer vindt. In de hoekjes stonden kaarsen. Hij gaf me kusjes in de nek en we gingen vreemd in bad. Zoals ik al eerder zei, draaide het niet ├ęcht daarom, maar om de gevoelens die ik erbij kreeg. Dat zijn de sterkste herinneringen.
Later in de droom kwam ik erachter dat de jongens op de internaat een soort bende vormde en niets was pluis. Bedreigingen, gebruik van de meiden en drugs.
Toen werd ik wakker.

Weet iemand wat deze droom zou kunnen betekenen of een deel ervan?
Deze dromen storen me nu al 2 weken en ik vind ze niet echt prettig.

Groetjes 16 jarig meisje.2 keer bewerkt. De laatste keer was 16 jaar geleden door HowGoNowhere.