Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Spannende dromen

Vivian Pijnenburg
6 jaar geleden

Ik droom, mag ik het zo noemen, nog voordat ik in slaap val. Ik denk aan iets wat vaak hetzelfde is en daarmee val ik dan in slaap. Het gaat alsvolgd: ik begin ergens met een random tijdsstip en random plaats waar ik inneens ontvoerd wordt. Sommige keren kan ik ontzichtbaar worfen en andere keer niet. Vaak word ik in een busje ontvoerd en dan rijden we naar een plek die ook vaak het zelfde is . Hier aangekomen word ik in een soort kooi gegooid waarna ik vele malen proberen te ontsnappen. Dit zijn meestal de spannende momenten en gebeuren ook erg vaak. Ik faal meestal en wordt weer opgepakt en teruggegooit, maar ik blijf het maar proberen. Ik krijg een kick op het moment dat ik opgepakt wordt.
Ook nu ik het weer lees lijkt het haast alsof ik gek ben XD. Eigenlijk is het ook gewoon raar en ik zou wel willen weten of deze droom nu iets te betekenen heeft?
Gr. Schone slaapster Vivian

6 jaar geleden

Een ontvoering vertelt je dat je het gevoel hebt dat je niet je eigen baas bent over een situatie; er zijn omstandigheden die je in hun greep hebben. Door onzichtbaar te zijn zou je willen ontsnappen aan de werkelijkheden van het leven. In een bus ga je mee met de massa. Door mee te gaan met de massa wil je ergens bij horen. Als je droomt dat je in een kooi zit, duidt dit op persoonlijke remmingen of dat je je machteloos voelt in sommige delen van je leven. Je kan je gevangen voelen in een huidige relatie of zakendeal. Iemand houdt je (te) kort als het op onafhankelijk handelen aankomt. Dat je een kick krijgt duidt dat je je door nederig te zijn je toch geliefd voelt.