Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

WIE KAN ME HELPEN???EEN RAT?!?

20 januari 2016

Ik heb twee beste vriendinnen Die ik even Miley en bethany ga noemen,Met met miley ben ik al 7jaar beste vriendinnen,En met bethany 1 jaar, Bethany en Miley zijn zelf ook beste vriendinnen van mekaar,Als we alle 3bij elkaar zijn word er ook altijd iemand uitgesloten en knaagt bethany vaak op mij, wat soms zeer irritant is en vanaf miley weg is en we weer alleen zijn ben ik weer "alles" voor haar(=bethany) ,Nou in mijn droom was ik met miley en bethany ik en miley zagen biggetje en we wouden erbij bethany stond buiten het hok van de biggen ik en miley aaiden de biggetjes en we vonden die super schattig en ze spoten met water? erg raar maar de biggetejs spoten met water vanuit hun mondje op onze handen?, opeens komt bethany het hok binnen en heeft een zwarte rat in haar handen die ze naar mij richtte (volgens mij gooide ze de rat nog op mij?), in de droom was ik er zeer bang voor en begon er naar te slaan en te roepen en ik ging bijna huilen en zei en miley waren mij aan het uitlachen miley zelf deed niet veel enkel lachen (maar miley wordt veel beinvloedt door bethany in eht egte leven),Nu is mijn vraag wat is de bedoeling van deze droom? wil het mij iets duidelijk maken? ik heb gelezen dat ratten voor bedrog of dood staat? iemand



1 keer bewerkt. De laatste keer was 20 januari 2016 door Wanhoopje.

20 januari 2016

Volgens het droomwoordenboek verwijzen biggetjes naar vruchtbaarheid. Jullie zijn wel letterlijk het varkentje aan het wassen; de klus aan het klaren. Maar voor jou valt dit niet positief.
Bethany komt terug met een zwarte rat. Als je een rat ziet in je droom dan wijst dit knaagdier op gevoelens van twijfel, afgunst, onwaardigheid, schuld en hebzucht. Je houdt iets voor jezelf dat binnenin vreselijk aan je knaagt. De rat kan ook staan voor een vriend die zich als een vuile rat gedraagt en zich niet bepaald loyaal gedraagt tegenover jou. De kleur zwart heeft het onbekende als betekenis. Zwart is de donkerste kleur die er bestaat. Het is het tegenovergestelde van wit, wat helder en zuiver vertegenwoordigd.
Wat deze droom te betekenen heeft, is denk ik precies wat je weet. Het is als het ware een spiegel van de werkelijkheid van de situatie. Het deed je pijn en daarom moest je huilen in je droom. Onbewust ben je, door te huilen, de situatie aan het verwerken in je slaap.