Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

weerwolf woorden

Luca
6 jaar geleden

Hallo ik wil graag een verklaring krijgen voor meerdere dromen oké hier komen ze: Ik werd wakker gewoon in mijn huis, maar kreeg te horen dat de demonen waren ontsnapt. Dus we bleven die da binnen, maar mijn kat ging in de middag naar buiten en mijn neefje (ik leef bij mijn oom en tante) ging hem naar buiten om hem te halen. Mijn kat zag iets en rende weer naar binnen door het kattenluikje, en toen opeens was mijn neefje weg. We gingen op weg om hem te zoeken zonder angst om zelf gepakt te worden, maar we gingen naar Antarctica want volgens de spirituele goeroe die met ons meeging was het daar makkelijker om mensen te martelen zonder gepakt te worden. Dus we gingen op weg (dit stuk kan ik me niet meer herinneren dus die skip ik) Mijn neefje was weer gevonden dus we gingen naar huis en hielden een feest, tot we zagen dat er allemaal demonen waren. We hadden nu een gek apparaat dat ons beschermde tegen de demonen. Uiteindelijk kwam er een jongen binnen en zei dat hij een weerwolf was. We gingen samen zitten op de grond in de gang, ik vroeg hem vragen bijv. hoe hij wel kon binnenkomen. Hij zij dat dat komt omdat hij eenmaal geen demoon is en dus gewoon naar binnen kon komen. Hij vroeg mij of ik ook een weerwolf wilde zijn, ik zei met volle borst ja. Na een kort gesprekje stonden we op het punt elkaar te zoenen, en toen werd ik wakker.

Van die ander kan ik me eigenlijk nauwelijks iets van herinneren behalve dat ik weer bijna een weerwolf werd en stond te zoenen(bijna).

6 jaar geleden

Wanneer je droomt over demonen, symboliseert dit onwetendheid, negativiteit, nood of je eigen duistere kant. Een dergelijke droom waarschuwt ook voor overdaad en dat lustgevoelens niet overhand mogen krijgen over je goede oordeel. Als gevolg hiervan zou je fysieke en geestelijke gezondheid namelijk hieronder te lijden kunnen krijgen. Je neef in je droom staat voor veiligheid, warmte en liefde. Je raakt het kwijt, maar je vind het terug. Je herpakt jezelf.
Als je droomt dat je in het Arctische gebied, symboliseert je emotionele toestand. Het suggereert dat je het gevoel geïsoleerd en eenzaam. De spirituele goeroe staat voor psychische voeding die je toelaat. Een feest zorgt dat je even uit de sleur bent. Maar opnieuw kom je de demonen tegen. Het is de confrontatie van de donkere, nog niet ontdekte, kanten van jezelf.
De weerwolf een projectie is van je angsten, problemen, donkere en duistere kant en emoties die je niet de baas kunt worden. De jongen is de mannelijke kant in jezelf waarmee je wilt samensmelten door het een kus te geven.