Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Seks met een vriend en chaos

5 januari 2016

Aub help ik weet echt niet wat het betekend! Het was zo'n lange droom

Ik was met heel veel vrienden op een feest toen opeens een oude vriend van me opdook. Ik had hem heel lang niet meer gezien dus ik sprong meteen in zijn armen. Daarna hadden we gepraat en gedanst, maar opeens zoende ik hem. Wij liepen samen (half zoenend) naar dr wc en gingen daar vrijen(iets dat ik nooit zou doen) toen we er uit kwamen was er opeens een hele ghaos het hele pand was vernield door mensen met spesiale krachten ofzo. Wij probeerde zo snel mogelijk we ge rennen maar het lukte niet en kwamen vast te zitten onder puin. En hetbeen van die vriend was er af.. Ik schok me dood want hij wilde altijd auto racer worden. En later toen we er uit probeerde te huppelen ging ook nog eens zijn rechter hand er af. We kwamer er wel uit. Het been heeft ook niet gebloed en zijn hand ook niet alleen een grote wond. Toen we ergens op een bankje zaten vertelde hij hoe verdrietig hij was. En toen ging ik opeens met de mensen praten en opeens hadden ze vrede en hadden het been en de hand er weer aan getoverd. En toen werd ik wakker

8 januari 2016

Met je vrienden op het feest begeef je je in een sfeer om uit de sleur te zijn. Oude vrienden duidden dat je het geleerde van vroeger kunt gebruiken in een tegenwoordige situatie. Vrijen op de wc is niet echt hygiƫnisch. Op de wc loos je oude rommel.
Je krijgt de kans om het los te laten, maar je maakt er geen gebruik van. Daarom zit je later onder het puin te staan. Het verlies van een been in de droom staat symbool voor een belemmering in de vooruitgang of het kwijtraken van een psychische positie. Het in de droom verliezen van een hand zou symbool staan voor het verliezen je bewegingsvrijheid. Het bloedverlies symboliseert dat je uitgeput raakt, energie verliest.