Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

vreemde droom

smajon
23 maart 2007

Hallo,

Ik kom hier zomaar binnen vallen doordat ik op zoek was naar iemand die me kan helpen met een droom uit te leggen. Of eigenlijk 2 dromen.
Ik kan maar zeer zelden terughalen waar ik over gedroomd heb maar gister kwamen beide dromen van die nacht me erg scherp voor de geest, dus dat is al signaal genoeg voor mij om uit te zoeken wat ze me willen vertellen.

Ok droom 1
Hierin gaat het over mijn poes noppes.
In mijn droom hebben we 2 poezen binnen en probeer ik er 1 buiten te zetten. als dit lukt zie ik dat ze beide zijn identiek zijn en dat ik niet kan zien wie nu onze noppes is . Als ik de 2e poes ook buiten laat gaan ze met elkaar spelen. (Ook erg vreemd want in het eggie tolereert noppes geen enkele andere poes)
Dan wordt ik wakker.

droom 2
Is wat langer van stof.
Hierin sta ik op het platte dak van een groot gebouw een soort van Terminal. Erom heen is overal water, tot nagenoeg aan de rand van het dak.
Er vertrekken allerlei boten met grote snelheid naar een eiland aan de overkant. Om mij heen rennen vele mensen in paniek rond om maar een plekje op een boot te pakken te krijgen. Sommigen springen zelfs in het water achter een boot aan.
Ik kijk alles rustig aan en ga rustig de trap af naar het restaurant gedeelte beneden.
Onderweg kom ik de broer van een kennis tegen die zegt dat ie me is gaan zoeken op verzoek van mijn vrienden. Ik zeg dat ik net op weg naar hen toe was en hij loopt met me mee terug.
Dan barst hij in tranen uit omdat ie naar eigen zeggen een oude vriend ooit had belooft om hem mee te vragen als ie ooit naar terschelling zou gaan en dat had ie nu niet gedaan. Ik adviseer hem deze jongen alsnog te bellen dan kon die er nog optijd zijn voor wij zouden afvaren.
Hij gaat dat doen en ik loop verder naar beneden naar het restaurant.
Eenmaal daar aangekomen blijken mijn 2 vriendinnen en mijn vriend buiten op het terras te zitten en ik schuif bij hen aan. De zon schijnt en het terras zit vol.
Zij vragen waar die jongen is gebleven en ik vertel hen dat ie zijn oude vriend aan het bellen is en waarom. Zij hebben zoiets van moest dat nou, we zijn al met genoeg mensen, en ik zeg ja want voor hem is het belangrijk. Dat vinden zij een ok reden.
Dan opeens begint het overal om ons heen kleine witte veertjes te regen/sneeuwen.
Als ik omhoog kijk zie ik erg veel kleine witte vogeltjes die aamgevallen worden door grote roofvogels.
Ook zie ik uit vele bovenraampjes mannen hangen die de roofvogels loslaten en die er lol om hebben.
Wij dekken onze glazen met drinken af met de hand om te voorkomen dat er veertjes in vallen maar de mensen om me heen blijven gewoon rustig door eten en drinken, met veertjes en al.
Dan wordt ik weer wakker.

Vreemd allemaal. Ik kan er in ieder geval geen verklaring voor vinden.
Wie van jullie kan me hiermee helpen.
Ik heb nl. wel het gevoel dat ze erg belangrijk zijn.

Warme groet smajon.

22 juni 2008

Ik kan je misschien niet echt helpen.
Maar bij droom 2. Als je droomt over water, kan er iets gebeuren in je leven dat met vuur te maken heeft. Een hevige brand. Misschien dat jij je verbrand hebt of een geliefde. Dit is het enigste wat ik je erover kan zeggen.

23 juni 2008
Beheerder

de mensen die druk zijn om een boot zijn te bang dat ze minder, je bent momenteel goed in balans en kunt zien wat de andere fout doen, als je eens in het woordenboek kijkt zie je het een en ander over water.

feneaux.