Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

geslachtdelen ,vreemdgaan ....?

23 juli 2008

ik droom al geruime tijd in verschillende dromen met verschillende gebeurtennisen dat mijn parner vreemdgaat ,een andere vriendin heeft of andere vrouw die er ook steeds weer anders uitziet.
in mijn laatste droom zag ik via het raam waar de luxaflex van open waren mijn man op de bank liggen hij was zichzelf aan het mastruberen, maar zijn penis was slap zeg maar. toen ik naar binnen ging zag ik dat hij dat deed terwijl hij mtv aan het kijken was de vrouw die aan het zingen was was echt spuuglelijk, dus ik werd boos op hem van nou ja wordt je daar nu opgewonden van . later had mijn man ineens in die zelfde droom een vriendin. ook mijn vader was in de droom aanwezig maar ik zag ook zijn penis maar het leek niet sexueel bedoeld hij was er ook grapjes over aan het maken dat het de slurf van een olifant was enzo. maar het rare was dat mijn vaders hoofd soms onder zijn linker arm zat maar dan kleiner dan de rest van zijn lichaam, ongeveer ten hoogte van zijn hart.

in een andere droom kwam ik samen met ons zoontje bij mijn man op bezoek hij was getrouwd met een andere vrouw ze was blond . wij moesten aan de eettafel gaan zitten terwijl zij achter ons op de bank of iets dergelijks zat. mijn man moest een bord eten uit de keuken voor haar halen bij terug komst liep hij eerst langs ons en keek naar mij, uit die blik wist ik dat hij nog steeds van mij hield.

weer een andere droom waren we bij een meer geweest ik moest om de een of andere reden weg en mijn man wilde blijven toen ik verderop mijn fietfs wilde pakken waren daar allemaal zwerfkatten die wel vals leken in de struiken. toen mijn telefoon ging was het mijn stiefmoeder en zij zei tegen mij dat ik niet alleen langs het bospad moest fietsen want dan zou ik worden verkracht, dat had zei op het nieuws gezien. ik ging daarom weer terug naar mijn man die nog steeds bij het meertje lag en vertelde hem dit, hij weigerde nog steeds om met mij mee te gaan en leek geirriteerd

deze dromen en nog meer van dat soort droom ik de laatste tijd ik wordt er echt gek van, wie weet wat dit moet betekenen1 keer bewerkt. De laatste keer was 24 juli 2008 door taliq.

24 juli 2008

ja sorry hoor ik kan er ook niks aan doen dat ik zulke dingen droom ;), maar eh weet iemand enig verband te leggen?1 keer bewerkt. De laatste keer was 24 juli 2008 door taliq.